Connect with us

Musikk

Se alle de fete konsertene vi kan oppleve i Norge neste år – 2022 kommer til å bli tidenes konsertår

Published

on

Foto: Utsnitt promobilder Whitesnake, Alice Cooper, Volbeat, Iron Maiden, Rammstein & Slash photocredit Raph_PH/Wikipedia

Gled dere folkens! 2022 blir tidenes feteste konsert og festivalår. Artistene står i kø om å få spille bl.a. i Norge, og arrangørenes største utfordring er nå å kunne få det store «puslespillet» om å få spilledatoer til å passe inn til de ulike arenaer og scener. Derfor kommer vi neste år med stor sikkerhet å kunne oppleve store artister i byer og på arenaer vi tidligere aldri har kunnet oppleve. Guns N` Roses på Forus Travbane i Stavanger 15. juni neste år er et godt eksempel på dette.

Det er jo helt fantastisk.

Nedenfor finner du vår nye spennende guide til store norske konserter som gjennomføres i 2022. Guiden blir fortløpende oppdatert og kommer garantert til å bli «smekkfull» med fete konserter i tiden fremover. Det er jo bare å tenke seg… «alle» band skal på «veien igjen» og har 2 konsertår å ta igjen. Det nærmeste man vel kan sammenligne band og artister som står å «spinner» for å kunne opptre live for publikum vil nok være «vårkåte kuer i fri dressur». Dette blir helt rått!

Guiden til store konserter i Norge 2022 finner du også her

Hvilke konserter gleder du deg mest til i 2022?

Savner du noe konserter som ikke er nevnt i guiden og som bør med?

Skriv i kommentarfeltet på Rockman facebook tilhengerside