Connect with us

Musikk

Rolling Stones i sorg: – Slik reagerer bandvennen Mick, Keith og Ronnie på Charlie Watts død

Published

on

Photo credit: Raph_PH/ Wikipedia - Mick Jagger, Ronnie Wood, Keith Richards, Charlie Watts bow post-show on 22 May 2018 in London

Gårsdagens triste nyhetsmelding om at The Rolling Stones legendariske trommis gjennom snart 60 år, Charlie Watts (80) var død, kom som en stor overraskelse for oss alle.

Les også: Rolling Stones trommeslager Charlie Watts er død

At meldingen som kom for ca. 3 uker siden om at han måttet droppe den kommende USA turneen «No Filter Tour» som bandet har planlagt med oppstart 21. september i St. Louis, Missouri skulle ende opp med Watts dødsfall var svært uventende og ufattelig trist. Dødsfallet har berørt en hel musikkverden og preget hele det internasjonale nyhetsbildet.

Les også: Charlie Watts må droppe USA turneen p.g.a. sykdom 

En uttalelse som ble offentligjort tidligere i dag forteller at Watts, som nylig ble operert, døde fredelig omgitt av familien. Charlie Watts sine bandvenner gjennom nærmere 60 år (Keith Richards og Mick Jagger har vært sammen med Watts i bandet fra 1963 og Ronnie Wood har vært sammen med Watts i bandet fra 1975). De har alle publisert sin hender av Charlie Watts blandet med sorg og savn på sine sosiale medieprofiler:

Keith Richards har postet et bilde av Charlie Watts sitt trommesett med det slående skiltet «Closed» som er tatt på en eller annen scenen fra bandets utallige spillejobber. Han har ikke postet noe tekst til bildet. Et bildet som på sin måte ikke trenger ord. Det sier alt….

Mick Jagger som er aktiv på flere kanaler innenfor sosiale medier har på samme måte som Keith Richards på sin facebookprofil kun postet et bilde uten tekst av Charlie Watts. Et flott og smilende bilde av en av rockehistoriens aller største trommeslagere sittende i kjent positur.

Samme bilde og uten tekst har han også postet på sin Instagramprofil og sin Twitterprofil. Reaksjonene fra fans og følgere er enorm med så langt totalt nærmere 50 000 kommentarer. Blant de mange kommentarer finner man blant en hilsen publisert fra facebook profilen til den avdøde trommeslager Ginger Baker fra de legendariske band Cream og Blind Faith. Ginger Baker døde i fjor 80 år gammel (samme alder som Charlie), og hans facebookprofil administreres av hans familie.

I kommentarer (som du ser nedenfor) har de også postet et bilde av Charlie Watts og Ginger Baker sammen med teksten: – «Dad loved him.. he loved dad … wonderful Charlie 💔 so so sad …. Condolences & love from The Baker family 😞«

Skjermdump av kommentar fra Ginger Baker på facebook

Ronnie Wood har postet et sammen med sin gode venn Charlie.

The Rolling Stones som snart har holdt det gående i nærmere 60 år vil aldri bli det sammen uten Charlie Watts. Den lavmælte, stille, rolige og alltid velkledde unike verdensledende historiske trommeslageren. Vi kan nok med ganske stor sikkert fastslå at en unik og enorm epoke med The Rolling Stones, rockehistorien aller største og viktigste band nå er slutt.

Hva er dine beste The Rolling Stones minner?

Konserter? favorittalbum? favorittlåter?

Del gjerne kommentarer evt. bilder/ videosnutter i kommentarfeltet på Rockman facebook side