Connect with us

Musikk

Rock & Roll Hall Of Fame snur og inkluderer også Mikkey Dee og Phil Campell i Motörhead nominasjonen

Published

on

Foto: Offisielt promobilde Motörhead

I forrige uke ble det i forbindelse med offentliggjørelsen av de nominerte band og artister for innlemming i Rock & Roll Hall Of Fame 2020 kjent at blant annet legendariske Mötörhead var blant de nominerte. Les også: Dette er de nominerte til Rock & Roll Hall Of Fame 2020

Etterhvert ble det også kjent at nominasjonen for bandet Motörhead kun inkluderte de grunnleggende medlemmer Ian ‘Lemmy’ Kilmister, ‘Fast’ Eddie Clarke og Phil ‘Philthy Animal’ Taylor. Dette utløste selvsagt store protester fra fans og musikkelskere. At ikke de mangeårige medlemmene Phil ‘Wizzö’ Campbell og Mikkey Dee også var tatt med som en del av de nominerte var selvsagt uhørt og særdeles uprofesjonelt av juryen. Noe som også skapte negative reaksjoner hos Campbell og Dee. Avdøde Lemmy hadde nok også «snudd seg i grava» hadde han fått med seg dette.

Men heldigvis, rettferdighet og fornuft har nå seiret. Juryen har lyttet til fansen og snudd der nå da også Phil Campbell og Mikkey Dee er blant de nominerte medlemmer.

Motörhead offisielle facebookside har lagt ut denne «gladmeldingen»

Følgenden 16 artister/ band er nominert til å bli innlemmet i 2020: 

Pat Benatar, Dave Matthews Band, Depeche Mode, The Doobie Brothers, Whitney Houston, Judas Priest. Kraftwerk. MC5, Motörhead. Nine Inch Nails, The Notorious B.I.G., Rufus featuring Chaka Khan, Todd Rundgren, Soundgarden, T.Rex, Thin Lizzy.

Rockman leserne har i etterkant av offentligjørelsen stemt frem hvilke av de nominerte som disse mener fortjener å bli innlemmet. Det er nå tre band som peker seg soleklart ut som leserens favoritter:

Motörhead

Thin Lizzy

Judas Priest

Her ser du den komplette oversikten og resultatet av leseravstemmingen (så lang):

Hvilke av de nominerte artisten som tilslutt blir valgt ut å bli innlemmet i Rock & Roll Hall Of Fame vi bli offentliggjort senere i etterkant av egen avstemming som gjennomføres via arrangøren. Selve innlemmelseseremonien blir gjennomført 2. mai 2020.

Her kan du lese mer om videre prosess på Rock Hall sin nettside

Hvilke artister synes DU bør innlemmes?

Del dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside