Connect with us

Musikk

Rammstein bekrefter nå at ALLE konserter i 2020 er kansellert

Published

on

Skjermdump fra Rammstein promovideo "Europe Stadium Tour 2020" publisert på YouTube

Som fryktet og dessverre som forventet så bekrefter nå tyske Rammstein at alle deres planlagte stadionkonserter som var planlagt gjennomført i 2020 blir kansellert. Bekreftelsen er nå bl.a. publisert via et eget innlegg og «statement» på deres offisielle facebookside som du kan se her:

Når det gjelder alle dere som sitter med billetter til de en eller begge de to planlagte gigantiske konsertene i Granåsen, Trondheim 26. og 27. juli 2020, så vil det nok være riktig inntil videre bl.a. å forholde seg til det som bandet informerer om i sin melding ovenfor og som bl.a. sier:

«We are currently checking whether it is possible to reschedule the dates and will communicate any updates as soon as possible!

«All tickets will remain valid until then.

«Thank you again for your understanding and patience.

Dette gjelder selvsagt også alle dere som har vært heldige å vinne fete Rammstein billetter til konsertene i Granåsen her på Rockman, i samarbeid med konsertarrangør All Things Live 

Les også: Regjeringen har i dag besluttet at alle norske festivaler og store arrangementer må avlyses frem t.o.m. 1. september

Vi retter blikket fremover og «krysser» fingrene for at 2021 kommer til å bli tidenes feteste rockeår, og at bl.a. Rammstein kan oppleves med det feteste showet noen sinne. Minst like superfett som titusenvis av Rockman sine lesere opplevde sist gang på Ullevaal Stadion i fjor.

Les også: Rammstein på Ullevaal: – Helt vannvittig fantastisk konsertgalskap

Mens vi retter konsertblikket mot 2021.

Gi ditt bidrag med å gjenskape den fantastiske opplevelsen – Del dine Rammstein konsertopplevelser

Skriv, del dine bilder og/ eller videosnutter i kommentarfeltet på Rockman facebookside