Connect with us

Musikk

Poison vokalist Bret Michaels innlagt på sykehus – Må avbryte pågående «The Stadium Tour»

Published

on

Foto: Offisielt pressefoto Poison

Poison-frontmann Bret Michaels ble tvunget til å avlyse en forestilling i Nashville torsdag «på grunn av en uforutsett medisinsk komplikasjon» som førte til sykehusinnleggelse skriver bl.a. Los Angeles Times. Den 59 år gamle rockeren, som har turnert med Poison samt Def Leppard, Mötley Crüe og Joan Jett and the Blackhearts, skulle innta scenen på Nissan Stadium, men han og bandet måtte avlyse kun minutter før konsertstart.

Poison bandkamerater gikk på scenen for å informere publikum som du kan se her:

Senere ble følgende melding publisert på bl.a. Bret Michaels offisielle facebookside:

Iflg. Los Angeles Times ble det lagt ut følgende melding på Michales offisielle Twitter-kontot sent torsdag kveld: «Til de utrolige fansen i Nashville, takk for alle lykkeønskningene dine. Jeg var virkelig tent for å stå på scenen i Music City og opptre, men på grunn av en uforutsett medisinsk komplikasjon og etter sykehusinnleggelse, var det ikke mulig. Jeg jobber med å være tilbake 100% veldig snart og håper du rocket hardt med vennene mine».

Magasinet TMZ rapporterte at Michaels ble behandlet på et lokalt sykehus for en bivirkning på medisiner, men representanter for Michaels svarte ikke umiddelbart fredag ​​på The Times’ forespørsler om bekreftelse.

«The Stadium Tour» som startet 16. juni i Atlanta, Georgia, og avsluttes i første omgang 9. september i Las Vegas, Nevada er en spennende «turnè-pakke» der Poison deler scenen sammen med Def Leppard, Mötley Crüe og Joan Jett & The Blackhearts. I dag gjennomføres den neste «The Stadium Tour» konserten, og foreløpig er det ingen informasjon om Posion skal spille.

Les også: Se Mötley Crüe oppsummering av de første showene fra «The Stadium Tour»

Les også: Lær triksene fra Bret Michaels (Poision) om hvordan brette bandana

Del gjerne dine kommentarer

Del gjerne dine kommentrer i kommentarfeltet på Rockman facebookside