Connect with us

Musikk

Ozzy Osbourne i nytt intervju: – «Jeg har ikke pensjonert meg» Klar for konsert så snart helsa bedres

Published

on

Foto: Offisielt Ozzy Osbourne promobilde

På den siste episoden av SiriusXMs «Ozzy Speaks» som du kan høre nedenfor, også gjengitt av bl.a. Blabbermouth, satte Ozzy Osbourne seg ned med medprogramleder Billy Morrison og ga en oppdatering om turnéstatusen og helsa. Han kommenterte bl.a. det faktum at noen av mediene rapporterte at han trakk seg fra veien etter at han ga ut en uttalelse tidligere denne måneden der han sa at han måtte avlyse turneen på grunn av en ryggmargsskade han pådro seg for fire år siden og andre helseproblemer.

«Den jævla pressen gjør meg gal,» sa Ozzy. «Jeg mener, jeg leste i magasinet «Ozzy er på sine siste ben». Jeg dør ikke… Kom igjen, folkens. Har jeg ikke hatt det ille nok allerede? Hvis jeg blir frisk i dag, hvis legen sa til meg i dag: ‘Å, du kan turnere, da ville jeg vært klar på scenen om 6 måneder»

Han sa videre: «Vel, jeg har jobbet hardt for å prøve å komme meg på beina igjen. Jeg har kommet til det punktet hvor Sharon (Ozzys kone og manager) sier til meg: ‘Vet du hva? Sannheten er at du ikke kan fortsette å annonsere turnèer og så kansellere. Så hvis jeg noen gang kan komme tilbake til der jeg kan turnere igjen, greit. Men akkurat nå, hvis du sa til meg: ‘Kan du gå på veien inn en måned?’ Så kunne jeg nok ikke si ja. Jeg mener, hvis jeg kunne turnere, ville jeg turnert. Men akkurat nå kan jeg ikke annonsere turneer».

Her kan du høre hele intervjuet:

Dermed kan vi nok slå fast at vi nok ikke har hørt det siste fra The Prince Of Darkness.

Les også: Ozzy Osbourne i tårer: – Avlyser Europaturnè 2023 m/Judas Priest

Del dine Ozzy/ Sabbath konsertopplevelser

– Klar for konsert med Ozzy når helsa hans bedres?

Skriv dine kommentarer og del gjerne bilder/ filmklipp på Rockman facebook tilhengerside (her)