Connect with us

Musikk

Nytt konsept: Skal finne verdens beste usignerte band – Hvilke norske rockeband bør delta?

Published

on

Foto: Knut Eirik Myhre, www.rockman.no - Alice Cooper live at Quart

Nå lanseres det et nytt internasjonalt konsept og musikkshow som har fått tittel «No Cover» der usignerte band kan delta. Som tittel antyder så kan band som deltar kun fremføre sine egne låter. Dommerpanel til den kommende konkurransen består av rockelegenden Alice Cooper, Lzzy Hale (Halestorm), biskop Briggs, Gavin Rossdale (Bush) og Tosin Abasi (Animals as Leaders).

Slik beskriver «No Cover» hvordan konseptet fungerer:

DOMMERE
Våre kjendisdommere og verter er valgt fra alle deler av Rock & Roll Universe og er her for å oppdage den neste store originale artisten eller bandet!

KONTRAKT
Ett heldig band vil sikre en sekssifret kontrakt med Sumerian Records (albumbudsjett, turné- og promobudsjett for musikkvideoer, reklame, radio og turné)

MUSIKKMENTORER
Når band kommer til semifinalen i NO COVER, vil de bli parret med Rock & Roll-legender, ledere, arrangører og agenter for å forbedre deres lyd, image og vokalprestasjon.

ET HELDIG BAND
Vinner ikke bare en lukrativ kontrakt, men viktige spilletid på en festival, studiotid, backline, spilleliste plass, påtegninger og lisensmuligheter

Mens de fleste musikkkonkurranseshow som «American Idol» og «The Voice» oppfordrer musikere til å fremføre andres sanger (coverlåter), vil «No Cover» fokusere på band som skriver og spiller inn sin egen originale musikk. Hele den første sesongen av «No Cover» vil bli spilt inn på den legendariske nattklubben Troubadour i West Hollywood, California. Stedet er kjent for legendariske konserter med en rekke kjente artister som bl.a. Bob Dylan, Neil Young, Eagles, Elton John inkl. Los Angeles debut av Metallica.

Frist for påmelding til konkurransen er 25. november 2020.

Trykk her for å få mer informasjon om konseptet og påmelding

Hvilke norske band synes du bør delta i «No Cover»?

Skriv navn på band og gjerne link og tag disse i kommentarfeltet på Rockman facebookside