Connect with us

vg-nett

Nytt artistslipp fra Norway Rock Festival

Published

on

I tillegg til Keep Of  Kallessin er også Breed og svenske Saint Deamon klare!

Sjekk ut Norway Rock Festivals nettside for komplett oversikt over bookingprogrammet så langt: trykk her>

– «Norway Rock Festival har så vidt rukket å komme hjem til Kvinesdal, etter noen fantastiske dager på by:Larm. Her fikk vi bekreftet at det finnes ufattelig mange bra norske band som leverer både på album og live. Og det vil vi feire med å drysse flere mindre band, mens vi venter på headlineren, I dagene fremover. Dagens artistslipp er kanskje preget av at det er VM I Oslo, og alle håper at Norge skal håve inn medaljer: vi kan bekrefte 2 norske og 1 delvis norsk band til Årets Norway Rock Festival»,uttaler NRF i dagens pressemelding. 

Bookingsjef Kelly Aamodt uttaler følgende om det nye artistslippet:

“Vi vil selvfølgelig ha en stor sol til Norway Rock-publikummet men også sorte innslag fra scenen. Denne gangen er det Keep Of Kalessin sin tur, gutta som skapte Grand Prix-historie… Grand Prix er langtifra grunnen til av vi booker dem! Og så er jeg meget happy for at gutta tok steget og satset alt på BREED. Vi gleder oss til å få nye låter fra “Another War” skiva servert midt i trynet fra Tjodolf Rock-scenen torsdag 7. juli. Vi vil også gratulere med fantastiske anmeldelser av deres siste skive. Etter 2 suksessfulle album var det på tide for bookingteamet å få Jan-Thore og resten av gutta i SAINT DEAMON ned til Kvinesdal og Norway Rock . Bandet er for tiden i studio og vi benytter anledningen til å ønske dem lykke til. Powermetal fra Jan-Thore og gjengen slår aldri feil”.

Er du klar for årets rockefest?

For å lese mer om og delta i konkurransen: trykk her>


– Bli en del av Norges største og kuleste musikkvennegjeng –

Gleder du deg til årets Norway Rock Festival? Fornøyd med bookingen så langt?

Hvilke band og artister ville være din(e) drømmebooking(er)?

Skriv dine kommentarer på Rockmans facebook tilhengerside eller i kommentarefeltet nedenfor og del dette med tusenvis av rockeelskere! Som musikkvenn blir du sammen med over 17 000 musikkglade mennesker en del av Norges største og kuleste musikkvennegjeng, oppdateres på spennende omtaler fremover, får tilgang på artistbilder, andre nyheter og om spennende musikkrelaterte konkurranser på Rockman hver måned

Continue Reading
Advertisement