Connect with us

vg-nett

Norway Rock Festival «kicker» igang rockesommeren 2010!

Published

on

Rockegjengen fra Kvinesdal starter nå sin Kick Off turnè for neste års festival:

 

Les mer og hold deg oppdatert på Norway Rock Festivals hjemmesider: trykk her>

Fra å være en liten festival med ca. 2000 besøkende som ble startet av en gjeng med ildsjeler i 2006 (Kvinesdal Rock Festival), har festivalkonseptet nå vokst seg til å bli en av de ledende musikkfestivaler i Norge. Det er fortsatt de ekte ildsjelene som står bak, men de har tatt konsekvens av at festivalen nå har vokst seg til å bli et enormt arrangement og organiseres seg derfor på linje med en profesjonell stor bedrift.

Her ligger nok også mye av forklaringer på at festivalen nå tar steget enda litt lenger og satser kontrollert videre ved blant annet å utvide festivalen fra 3 til 4 dager i 2010.

Den største suksessfaktoren ved Norway Rock Festival er nok kombinasjonen av spennende artister og en unik hyggelig stemning blant publikum. Dette klarer de å skape når drivkraften bak det hele er et ekte engasjement direkte fra rockehjerter i festivalledelsen og blant hundrevis av frivillige. Når arrangementet da i tillegg gjennomføres i flotte naturomgivelser og i en bygd der de fleste innbyggere er opptatt av å legge tilrette for at alle de tilreisende skal føle seg velkommen, ja da smitter selvsagt dette over på publikum og det hele blir en unik og hyggelig gedigen rockefest.

NORWAY ROCK FESTIVAL ØNSKER DEG VELKOMMEN:

xx

Den hyggelige og sympatiske bookingsjefen Kelly (Kjell A. Aamodt) som selv har lang erfaring som rockeartist, er selve «bookinghjertet» i festivalen. Kelly vil mer enn gjerne få høre om dine favorittønsker for artister som du ønsker deg aller mest til festivalen 07 – 11.07 2010.

For å se «livehilsen» fra Kelly og for å skriv inn dine favorittønsker: trykk her>

  

HAR DU PLANER OM Å REISE TIL NORWAY ROCK FESTIVAL 2010?

Skriv dine kommentarer nedenfor så ser vi hvor mange vi blir 🙂

Rock On!

 


 

 

Add Rockman på Facebook å få bl.a. tilgang på spennende publikum og artistbilder fra Norway Rock:

Continue Reading
Advertisement