Connect with us

Nyheter

Motörhead «Lemmy» døde blant annet av prostatakreft: – Her er den offisielle dødsattesten

Published

on

Det amerikanske nettstedet TMZ har nå fått tak i den offisielle dødsattesten til Ian Fraser «Lemmy» Kilmister som slår fast at dødsårsaken var prostatakreft i kombinasjon med hjertearytmi og hjertesvikt.

Her er kopi av den offisielle dødsattesten:

Ian «Lemmy» Fraser Kilmister (24. desember 1945 – 28. desember 2015) var en engelsk musiker, sanger og låtskriver som grunnla og frontet hard rock bandet Motörhead. Hans musikk har hatt stor betydning for utvikling av heavy metal-sjangeren og har inspirert flere generasjoner av både artister og musikkelskere. «Lemmy» ble født i den engelske byen Stoke-on-Trent og vokste opp i Nord-Wales. Han fikk stor inspirasjon fra rock and roll og bandet The Beatles i deres tidlige fase på 60-tallet. Han jobbet som roadie for Jimi Hendrix og prog. rock bandet The Nice som blant annet besto av keyboardlegenden Keith Emerson,før han begynte i rockebandet Hawkwind i 1971. Etter å ha blitt sparket fra Hawkwind på bakgrunn av stort rusmisbruk, grunnla han Motörhead som vokalist, bassist, låtskriver og frontfigur i 1975. Motörhead suksess toppet seg tidlig på 80-tallet blant annet med låta «Ace of Spades» og har siden opparbeidet seg en stor internasjonal fanskare.

Les også: – «Lemmy» hedres med egen statue – Disse artistene mistet vi i 2015

I etterkant av det plutselige dødsfallet til Motörheads frontfigur og rockelegenden «Lemmy» har vi oppfordret våre lesere til å sende inn bilde av sine Motörhead tatoveringer. Mange av hans hardcore fans har hedret bandet og «Lemmy» med fantastiske tatoveringer #RMROCK

Trykk her for å se alle de flotte bidragene og stem frem dine favoritter.

Continue Reading
Advertisement