Connect with us

Nyheter

Se album trailer fra nytt kommende Joe Bonamassa bluesrock studioalbum

Published

on


( foto: albumcover for Joe Bonamassa studioalbum «Blues Of Desperation» lansering 25. mars 2016)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Den Grammy nominerte bluesrocker og gitargeni Joe Bonamassa opprettholder sin voldsomme skaperenergi og utgir sitt 12 studioalbum «Blues Of Desperation» 25. mars 2016 via plateselskapet Mascot Label Group.

Se albumtrailer for det kommende albumet

Jeg vil at folk skal høre min utvikling av blues rock. Jeg fortsetter fremover i stedet for å hvile på laurbærene, – Joe Bonamassa

Også denne gang dro han til Nashville for å skrive låter sammen med andre, inkludert James House, Tom Hambridge, Jeffery Steele, Jerry Blomster og Gary Nicholson. Sammen med produsent Kevin Shirley gikk turen til Nashvilles i Grand Victor Sound Studios for å spille inn albumet der de i løpet av fem dager spilte  inn elleve sanger sammen med gode musikere som trommeslagere Anton Fig og Greg Morrow, bassist Michael Rhodos, keyboardist Reese Wynans, vifter Lee Thornburg, Paulie Cerra og Mark Douthit og bakgrunnssangere Mahalia Barnes, Jade McRae og Juanita Tippins.

Joe Bonamassa har siden sin soloalbumdebut i 2000 og frem til i dag (før utgivelsen av det kommende album) utgitt hele 17 studioalbum som inkluderer 11 soloalbum, 3 album sammen med supergruppen Black Country Communion og 3 album sammen med fantastiske Beth Hart. Med et slik voldsomt produksjonsnivå så er det nesten slik at man gru-gleder seg til å høre det nye albumet og stiller spørsmålet om det rett og slett blir for mye på for kort tid? Men…..som Joe Bonamassa selv sier i videotraileren ovenfor er dette et album som han ønsker skal være en videreutvikling av bluesrock sjangeren og har hatt stor fokus på dette gjennom produksjonen.

Videoteaseren gir spennende forventinger og vi gleder oss til å få høre mer…..

Hva synes du?

Skriv i kommentarfeltet nedenfor eller på Rockman facebookside  #RMROCK #RMBLUES #RMALBUMNYHETER

Continue Reading
Advertisement