Connect with us

Musikk

Mick Mars (Mötley Crüe) lanserer debut soloalbum i april 2020

Published

on

Foto: Offisielt Mick Mars profilbilde facebook - www.facebook.com/mrmickmars

Mick Mars (Mötley Crüe) bekrefter nå at hans debut-soloplate blir sluppet i april 2020. Han offentliggjorde nyheten om sitt kommende soloalbum allerede i i etterkant av at nyheten om at Mötley Crüe skulle gjenforenes når han skulle kommentere at han i et intervju i 2014 under «That Metal Show» hadde lovet gratis billetter til alle fans dersom bandet senere vil bli gjenforent.

Les også: Mick Mars beklager tidligere lovnad om GRATIS billetter

Iflg. Blabbermouth har Mars jobbet med sitt soloalbum – av og på – gjennom de siste fire årene. Innspillingen har blitt gjennomført ved Blackbird Studio i Nashville, der Mars har bodd i omtrent seks år. Med-produsent for albumet er Michael Wagener (Ozzy Osbourne, Accept, Warrant, Skid Row).

Etter at en Crüe-fan twitret 25. november at han håpet Micks solo-plate nærmer seg fullføringen, svarte gitaristen: «Ingenting vil noen gang stå i veien for soloplaten min. Ever. Se etter den i april. 2020». Mars har også sagt at han har jobbet med en vokalist ved navn Jacob – med noen fans som spekulerer i at han refererte til Jacob Bunton (Adler, Lynam) – på noe av det nye materialet hans.

«(Han) kan være mange forskjellige stemmer, og det er ganske utrolig,» har Mick sagt når han omtaler vokalisten til sitt soloalbum og sier videre:

«I go, ‘I want this kind of voice here,’ and he’ll pull it straight off.»

I 2016 publiserte Mars et lite utdrag av to solosanger, tilsynelatende kalt «Gimme Blood» og «Shake The Cage». Sporene, som ble spilt inn i Blackbird Studio, inneholdt sanger John Corabi, som dukket opp på Crües selvtitulerte album fra 1994.

Corabi sa senere at han ikke bidro til skriveprosessen for de to sangene, men at han var åpen for å samarbeide med Mars om noe helt nytt materiale dersom dette skulle bli aktuelt.

Er du klar for Mick Mars kommende debut soloalbum?

Skriv i kommentarfeltet på Rockman facebook