Connect with us

Musikk

Lesernes verste festivalovernattingsminner

Published

on


(foto fra venstre leserbilder fra Hovefestivalen 2009, Roskilde Festival 2009, Hovefestivalen 2009)

Festivalhistorien strekker seg langt tilbake i tid, faktisk flere tiår. Historiens første store rock/pop festival var Monterey Pop Festival som ble gjennomført på Monterey County Fairgarounds i California, USA 16 – 18. juni 1967. Festivalen ble en gigantsuksess der hele 200 000 mennesker samlet seg til et «musikalsk fristed». Monterey Festivalen regnes også som forløperen til den kanskje mer kjente og enda mer legendariske Woodstock Festivalen.

Les også: Derfor har vi festivaler i Norge

Gjennom flere generasjoner og i nærmere fem tiår har det i alle disse årene blitt etablert tusenvis av spennende festivalarrangementer for millionvis av publikummere. Og de fleste av disse skulle også finne et sted å overnatte…….

Hva er ditt verste festivalovernattingsminne?

Skriv om din opplevelse i et blogginnlegg på blogg.no. I samme innlegg kan du om ønskelig også legge inn bilder. Dersom du ikke har registrert en blogg på blogg.no, så gjør du dette enkelt og gratis ( her ). Alle som deler sine verste festivalovernattingsminner deltar samtidig i konkurransen om å vinne tidenes feteste festivalovernatting

Vinn overnatting i luksussuite

I forbindelse med Inferno Metal Festival 2016 som gjennomføres i perioden 23 – 26.mars 2016 får du nå mulighet for å vinne tidenes feteste festivalovernatting i toetasjes 140 kvadratmeters luksussuite på Clarion Hotel Royal Christiania i Oslo til verdi kr. 40 000,-.

Her kan du lese mer om premien og her kan du lese mer om Inferno Metal Festival.

Viktig! For å bli registrert i konkurransen må du hashtag ditt blogginnlegg med:

Siste frist for å delta i konkurransen er søndag 13. mars 2016 kl. 23.59. Navn på den heldige vinner av konkurransen vil bli publisert her på Rockman i løpet av tirsdag 15/3.

NB! Det er 20 års aldersgrense for å delta i konkurransen.

Konkurransen er nå avsluttet og den heldige vinner ble:

Monique Anne med sitt innlegg på sin blogg: moniqueanne.blogg.no

Vi benytter anledningen til å takke alle som har deltatt i konkurransen

Husk å «like» Rockman facebook tilhengerside for å være blant de første som mottar ferske oppdateringer og andre spennende nyheter om konkurransen.

Continue Reading
Advertisement