Connect with us

Musikk

Gi oss ditt verste festivalminne: – Vinn luksussuite i påsken

Published

on


(foto: Clarion Hotel Royal Christiania )

I forbindelse med Inferno Metal Festival 2016 får du nå mulighet til å vinne tidenes feteste påskeovernatting i toetasjes 140 kvadratmeters luksussuite på Clarion Hotel Royal Christiania i påske og festivaldagene 23 – 26.mars.


(foto: Kenneth Solfjeld)

Luksussuiten strekker seg over 140 kvadratmeter og to etasjer. I øverste etasje finner du spisestue med plass til åtte personer, et stort loungeområde, kjøkkenkrok og gjestetoalett. Soverommet ligger i underetasjen og har delikate farger, en deilig seng og stort bad med boblebad. Suiten har også et flygel som i sin tid ble brukt av selveste Frank Sinatra.

Premien har en verdi på hele svimlende ca. kr. 40 000,-

Les også: Årets mest heftige påskefestival

Slik deltar du i konkurransen:

– Hva er ditt verste festivalminne?

(foto fra venstre leserbilder fra Hovefestivalen 2009, Roskilde Festival 2009, Hovefestivalen 2009)

Vi ønsker din historie om ditt verste festivalovernattings minne. Skriv om din opplevelse i et blogginnlegg på blogg.no. I samme innlegg kan du om ønskelig også legge inn bilder. Dersom du ikke har registrert en blogg på blogg.no, så gjør du dette enkelt og gratis ( her ).

Viktig! For å bli registrert i konkurransen må du hashtag ditt blogginnlegg med:

Slår du disse dårlige festivalminnene?

Roskilde festivalen

(foto: comamirror.blogg.no)

– Jeg var jo søkkvåt i 8 dager i strekk. En camp som kalte seg «Camp New Orleans» klarte å bygge en demning før det verste regnet kom, men ironien var til å ta og føle på da demningen røk et par dager senere. En mann omkom også så vidt jeg husker (men det var vel av blodpropp, så antakeligvis urelatert til regnet). Folk brukte oppblåsbare madrasser som flåter fra camp til kiosk for å frakte øl, støvelsalget gikk i taket og jeg tror ponchoen min grodde fast i klærne mine til slutt.

Les hele historien og se flere bilder på comamirror.blogg.no

Wacken

– Jeg var ikke helt med på det først, men etter noen slurker så virket det jo relativt harmløst. Men jeg tror kanskje at han ikke tenkte så mye over hvor ofte han blåste i hornet sitt så etter en halv flaske så var jeg ganske fjern. Tom mage, lite søvn og alkohol passer ikke sammen.

Les hele historien på mithril.blogg.no

Storåsfestivalen

– Jeg brukte den ikke-knekte foten til å dytte meg frem til toalettet og får gjort mitt fornødne. Å komme seg tilbake opp på stolen ble derimot verre. Jeg tryna så lang jeg var utover gulvet og roper på hjelp. Etter ca. 20 min kommer de for å se til meg og lurte på hvor jeg ble av. (!)

Les hele historien på icedexta.blogg.no

Roskilde festivalen

(foto: Andreas Frøystadvåg)

– Det regnet opptil 18 timer om dagen, hvilket betydde at vi måtte vandre gjennom et hav av gjørme under hele festivalen. Det var ikke en eneste natt jeg beholdt meg tørr og varm, og det var like mye gjørme i som utenfor teltet. Den ene natta våknet jeg faktisk av at jeg fikk vann i munn – det regnet altså rett gjennom teltet. For ikke å glemme søla som befant seg under liggeunderlagene. Det var så ille at jeg valgte å legge igjen halvparten av klærne mine, gummistøvler og soveposen der.

Les hele historien og se flere bilder på moniqueanne.blogg.no

Siste frist for å delta i konkurransen er søndag 13. mars 2016 kl. 23.59. Navn på den heldige vinner av konkurransen vil bli publisert her på Rockman i løpet av tirsdag 15/3. NB! Det er 20 års aldersgrense for å delta i konkurransen.

Konkurransen er nå avsluttet og den heldige vinner ble:

Monique Anne med sitt innlegg på sin blogg: moniqueanne.blogg.no

Vi benytter anledningen til å takke alle som har deltatt i konkurransen

Husk å «like» Rockman facebook tilhengerside for å være blant de første som mottar ferske oppdateringer og andre spennende nyheter om konkurransen.

Lyst til å blogge om din favoritt musikksjanger på Rockman musikkmagasin?

Send oss en mail: redaksjon@rockman.no

Continue Reading
Advertisement