Connect with us

Musikk

Led Zeppelin feires i London 2020 med symfoni rockekonsert feat. special guest Kris Barras m/flere

Published

on

Foto: Knut Eirik Myhre, www.rockman.no - Kris Barras med Superrsonic Blues Machine under Notodden Blues Festival 2019

Den engelske radiostasjonen Planet Rock skal arrangere det som kan bli en superfet og meget spesiell konsert for å feire musikken til legendariske Led Zeppelin. Konserten skal finne sted lørdag 18. april 2020 ved London Palladium som er West Ends største og mest kjente teater, med over 2 200 seter. Teateret ligger i Argyll Street like ved Oxford Circus

Zeppelin Symphonic, The Music of Led Zeppelin – a Rock Celebration er en episk rock- og orkesterkonsertopplevelse og vil inneholde over 50 utøvere på scenen som spiller noen av Led Zeppelin største sanger i løpet av et to-timers sett. Ved siden av rockebandet og symfoniorkesteret vil det være spesielle gjesteutøvere på natten, inkludert Inglorious frontmann Nathan James og bluesrock-kraftsenteret Kris Barras.

Sistnevnte utgav tidligere i år en rå live coverversjon av Zeppelins ‘Rock and Roll’ sammen med sitt Kris Barras Band, en låt som også har vært en fast del av bandets live spilleliste i lang tid:

Kris Barras fikk også mange av oss gleden av å oppleve under årets Notodden Blues Festival der han spilte sammen med superbandet Supersonic Blues Machine og fantastiske gjesteartister legenden Billy Gibbons (ZZ Top) og gitargeniene Eric Gales og Joe Louis Walker. Barras er en fantastisk spennende og solid artister med en vannvittig intens og energisk tilstedeværelse. Å oppleve hans sammen med alle de øvrige artister «In Symphony» kommer til å bli sykt rått!

Les også: Mesterklasse! Publikum elsker årets Notodden Blues Festival

Billetter til Zeppelin Symphonic-showet i London Palladium er er allerede i gang og prisene skal iflg. opplysninger være fra £ 34,50 inkludert avgifter.

Her er link til billettesalg og London Palladium offisielle nettside

Klar for Zeppelin Symphonic og Londontur?

Skriv i kommentarfeltet på Rockman facebook

Continue Reading
Advertisement