Connect with us

Musikk

I dag starter tidenes festivalsesong – Inferno Metal Festival først ut

Published

on

Foto: Kenneth Solfjeld - Pressebilde Inferno Metal Festival 02.04.2015

I dag «smelles i gang» tidenes festivalsesong etter 2 år med nedstenging som følge av pandemi med Covid-19. Her i Norge er det «tradisjonens tro» den spennende Inferno Metal Festival med fokus på ekstrem metal som (bortsett 2020 og 2021 p.g.a. Covid-19) hvert år siden 2001 har blitt gjennomført i påsken. Årets plakat er mørk og råsterkt med bl.a. følgende lineup: Mayhem, Taake, Gorgoroth, Venom, Kreator, Triumph of Death, Ihsahn, Kampfar, Einherjer, Vreid, Marduk, Ved buens ende, Myrkskog og Order på årets festival.

Hva sier du om å oppleve bl.a. dette?

Eller dette?

Eller hva med dette?

Hele 46 band blir å spille i løpet av fire dager på Rockefeller, John Dee, Kniven, Vaterland og Vega Scene. Her kan du se hele den spennende festivalplakaten for 2022:

Trykk her for å sjekke ut hele programmet inkludert spilletider

«Inferno Metal Festival byr på hele fire dager med metal på bl.a. Rockefeller i Oslo. I tillegg til metal byr vi på film, tatovering, kunst, turer og en konferanse med delegater fra hele verden. Vi ser frem til å kunne holde festival igjen etter to rolige år – en påsketradisjon som har holdt på siden 2001″Runar Pettersen, Festivalsjef Inferno Metal Festival

Les også: Sjekk ut vår fete guide over norske musikkfestivaler 2022

Skal du på årets Inferno Metal Festival?

– Send oss dine bilder til: tips@rockman.no eller via melding/ kontakt oss på vår facebookside
– Vi publiseres utvalgte bilder fra festivalen i løpet av påsken – følg med!

Skriv i kommentarfeltet på Rockman facebook