Connect with us

Musikk

Hvem har det feteste bandnavnet? Sjekk ut vår spennende guide med nærmere 400 norske rockeband

Published

on

Photo credit: Natalie Parham / natalieparhamcreative.squarespace.com

Nå skaper vi Norges feteste guide over norske AKTIVE rockeband.

ALLE SKAL MED…..!

Arbeidet er i full gang, men vi trenger fortsatt DIN hjelp til å gjøre denne spennende guiden så komplett som overhode mulig. Så langt har vi nå samlet formidable nærmere 400 aktive spennende norske rockebandHelt rått!og vi har så vidt begynt….

Guiden er ment som en spennende og interessant oversikt til å kunne orientere seg over alle aktive rockeband og soloartister fra byer, steder, «kriker og kroker» over hele Norge. Norsk rock lever i aller beste velgående og det skapes vanvittig mye fet musikk innenfor all rockens sjangere.

Her du for eksempel på med deg den meget sterke nye låta «Deliverance» fra norske Fight The Fight som også er tittel-låta på deres siste studioalbum som ble sluppet 18. september:

Fight The Fight består av Lars Vegas (vokal), Amok (gitarer), Lord (gitarer), HM (bass) og Bjørn Dugstad Rønnow (trommer) Trykk her for finne bandet i guiden å lese mer på deres facebookside

Vi ønsker DIN hjelp med tips og innspill til norske aktive rockeband som ikke finnes i guiden så langt. Skriv bandnavn og link til deres facebookside og send oss via mail på Rockman facebookside

Trykk her for å se hvilke band som er listet i guiden så langt

Hvem har Norges feteste bandnavn?

Skriv i kommentarfeltet på Rockman facebook ( her )