Connect with us

Musikk

Hvem bør bli ny TNT-vokalist? Gi oss dine forslag!

Published

on

Photo credit: Carter Holub

Dagens nyhet om om splittelsen i TNT der vokalist Tony Harnell nå har valgt å forlate bandet har skapt stort engasjement.

Les også: Uenighet og splittelse i TNT

Melding om at Harnell nå forlater bandet kommer midt i TNTs arbeid med utgivelse av deres kommende studioalbum og bandet sier via en felles uttalelse at dette har vært en ekstremt vanskelig beslutning å ta. Videre sier bandet at de, på tross av denne spllttelsen, alltid vil ønske det beste for hverandre. Det er under et år siden Tony Harnell kom tilbake til TNT og bl.a. uttalte i et intervju med Trondheim Radio i mars tidligere i år at konflikten mellom TNT og han var blåst ut av dimensjoner.

Les også: Konflikten med TNT er blåst ut av dimensjoner

Bandet uttaler videre at TNT vil fortsette med en ny vokalist og ny albumutgivelse gjennom Frontiers Records, som snart kommer til å bli annonsert. Videre at de vil legge ut på en internasjonalt turné tidlig i 2018 til støtte for den nye utgivelsen. De sier også at oppvarmingskonserten som er avtalt for legendariske Scorpions i Oslo Spektrum 22. november går som planlagt. Så nå haster det virkelig for TNT å hente inn en ny vokalist!

Er det Dag Ingebrigtsen som må tilbake slik det hele startet?

Låta over finner du også på tidenes feteste MC-spilleliste

Hvem bør bli TNT-vokalist?

Gi oss dine forslag og kommentarer på Rockman facebook tilhengerside