Connect with us

Musikk

TNT avlyser kommende konserter – Tony Harnell til operasjon i USA

Published

on

Photo credit: Petter Stene/ ScanBike/ Rockman - Tony Harnell, TNT at Tons Of Rock 2023

TNT og Tony Harnell har nettopp publisert en melding bl.a. via sine offisielle kanaler på sosiale medier at de dessverre må informere om at deres kommende TNT-konserter i august må avlyses,

De forklarer videre at bakgrunn for dette er at Tony Harnell i midten av juli må gjennomgå en tidssensitiv medisinsk prosedyre hvor minimum tilfriskingstid er seks uker. Han sender sin hilsen til alle fans og vil at alle skal vite at han vil klare seg.

Konsertene i august som vil bli berørt er 2. august Notodden Blues Festival (NBF), 3. aug. Bergen Live Bergenhus Festning og 10. aug. Havnafestivalen.

TNT beklager dypt denne uheldige omstendighetene og kommer tilbake til scenen neste år.

Tony Harnell sier følgende: «Kjære venner og TNT-fans. Vil bare fortelle dere alle at jeg må gjennomgå en tidssensitiv medisinsk inngrep neste uke som krever 6 ukers rekonvalesensperiode. Ikke bekymre deg! Stemmen min er helt fin og jeg kommer også til å bli bra! Jeg vil helst ikke gå inn på detaljer akkurat nå, men vær trygg på at jeg snart er tilbake på scenen! Bare en liten hump i rock n roll-veien! Mye kjærlighet, Tony»

Skulle du på TNT konsert?

– Opplevd TNT m/ Tony Harnell tidligere?

Vi ønsker Tony Harnell lykke til og gleder oss til han er tilbake for fullt igjen med sin fantastiske vokal sammen med TNT eller solo

Del dine kommentarer og gjerne bilder/ filmklipp på Rockman facebook (her)