Connect with us

Nyheter

SISTE: Heavy Metal legender bekreftet til Norway Rock Festival 2018

Published

on

(photo: album cover art at Accept third studioalbum «Breaker», released 1981)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Det legendariske bandet Accept bekreftes nå til Norway Rock Festival 2018.

Les også: Denne metallpakka vil du ikke gå glipp av

Norway Rock Festival fortsetter å imponere med bekreftede bookinger til neste års arrangement som gjennomføres i perioden 6 – 8. juli i Kvinesdal. Heavy Metal legendene Accept sin konsert bekreftes i egen pressemelding som en eksklusiv festivalopptreden i Norge 2018 og er booket til festivalen som co-headlinere.

Accept finner du selvsagt også på tidenes feteste MC-spilleliste:

Ultimate Biker Songs

Tyske Accept var en av de store heavy metal bandene på 80-tallet, og blir også regnet som en av grunnleggerne av speed metal og europeisk power metal. Bandet ble grunnlagt av bl.a ikke ukjente Udo Dirkschneider, som var med i bandet frem til de ble oppløst i 1989. Accept ble grunnlagt tidlig 70-tallet, men det var først med albumene «Accept» (1979), «I`m a rebel» (1980) og «Breaker» (1981) at de virkelig slo gjennom. Senere fulgte klassiske album som «Balls To The Wall» (1983) som solgte til gull i USA og Canada, og «Metal Heart» (1985) som bl.a. førte til at de erobret metalfans verden over. Etter oppløsningen i 1989, gjorde de comeback to ganger (92 – 94 & 95 – 97), med flere av de som var med i original besetningen.

I 1997 var det igjen slutt, før de gjorde et mini comeback 2005. Dette var også siste gang vokalist og frontfigur Udo Dirkschneider spilte i bandet. Etter dette startet de opp igjen i 2009 – 2014, for så å komme tilbake i 2015 med det som nå er besetningen som vil gjeste NRF 2018 og består av Mark Tornillo (vokal), Wolf Hoffmann (gitar), Uwe Lulis (gitar). Peter Baltes (bass) og Christopher Williams (trommer).

Accept skal på turne i Sør-Amerika i november i år, før de starter på en Europa turne i januar 2018. 12. Februar står de på Rockefeller Scene i Oslo, som også vil bli en aldri så «liten» Norway Rock Kick Off.

Les også: Norway Rock Festival bekrefter et av neste års feteste bookinger

Her kan du lytte til Norway Rock festival 2018:

Klikk her for å følge spillelisten som vil bli oppdatert jevnlig frem mot festivalstart etterhvert som nye band bli offentliggjort. Trykk her for å følge Rockman på Spotify

Foreløpig Norway Rock program 2018 er:

NIGHTWISH, ACCEPT, IN THIS MOMENT, AVATAR, INGLORIUS, BLOODY HEELS, BACKSTREET GIRLS, HEARTLESS, MANITOU,

og flere spennende bookinger er på gang….

Les også: Avatar leverte den feteste konserten under Norway Rock Festival 2016

Er du klar for Norway Rock 2018?

Gi oss dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside 

Continue Reading
Advertisement