Connect with us

Musikk

Hva er dine mest minnerike festival og konsertopplevelser? – Send oss dine feteste bilder og filmsnutter

Published

on

Foto: Knut Eirik Myhre, www.rockman.no - Slash på Quart, Odderøya, Kristiansand 2017

Etter at vi snart kan legge bak oss tidenes mest deprimerende festival og konsertår, så kan vi nå rette et stadig mer økende positivt blikk mot 2021. Lenge har det sett ut til den forferdelige Covid-19 pandemien skal fortsette videre også neste år. Nå øyner vi stadig et sterkere håp om at smittesituasjonen skal bedre seg, ikke minst med tanke på alle informasjon som nå kommer i forhold til kommende vaksiner. Dette styrker nå håpet om at festival og konsertsommeren 2021 gradvis kan bli tilnærmet «normal» og at vi igjen skal få ta del i fantastiske musikkopplevelser.

Hold deg oppdatert på festivalsommeren 2021 i vår omfattende festivalguide

Tidenes mest minnerike festival og konsertopplevelser

Nå trenger vi mer enn noensinne å hente frem de aller beste konsert og festivalminner man har opplevd gjennom tidene. Den beste måten man kan dele og formidle denne gleden er å vise frem egne bilder og/ eller filmsnutter. Da tenker vi på bilder/ filmsnutter som formidler artige positive stemninger (som du finner mange eksempler på i videosnutten nedenfor) i tillegg fra fete konserter.

PS! Skriv gjerne også noen linjer om artige opplevelser du og evt. dine venner har opplevd ved aktuelle konserter og festivaler. Alt dette er gode bidrag til å få frem igjen den fantastiske konsert og festivalstemmingen som vi jo savner så enormt.

For 11 år siden (i 2009) lagde vi en videosnutt basert på bl.a. bilder vi fikk tilsendt fra våre lesere basert på deres festival og konsertminner i 2009. Denne er kanskje en fin «intro» til å få restartet hodet å hente frem de fantastiske minner og finne frem dine beste bilder og evt. filmsnutter?

Her kan du se filmsnutten fra 2009:

Musikk: Ian Hunter «Flowers» som finnes på hans album «Man Overboard» (2009)

Her et klipp fra kanskje den feteste konserten i Norge gjennom alle tider:

Les også: Rammstein på Ullevål – Vanvittig fantastisk konsertgalskap

Slik deler du dine beste festival og konsertminner:

Viktig! Når du sender oss dine bilder eller filmsnutter så gir du oss samtidig tillatelse til å publisere disse på Rockman. Det er også viktig at du avklarer med evt. personer på bilder at de også samtykker med sin tillatelse. Et utvalg av de tilsendte/ delte bidrag vil bli publisert i etterkant her på Rockman.

Vi gleder oss stort til å motta dine bidrag!

Publiser dine bilder og filmsnutter i kommentarfeltet på Rockman facebook (her). Alternativt kan du sende disse til oss via mail: tips@rockman.no eller via melding på vår facebookside (her)

PS! Kanskje det også «dukker» opp en konkurransen i kjølevannet av dette? You never know!

Grunnlegger, eier, utgavesjef og redaktør for musikkmagasinet Rockman.no - E-mail: knuteirik@rockman.no