Connect with us

Nyheter

Her er Kvelertak sitt nye album «Nattesferd»

Published

on


(pressefoto)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

I fjor turnerte Kvelertak med Slayer og Anthrax i Europa, snart slipper de sitt tredje selvprodusere studioalbum «Nattesferd». Det norske suksessbandet Kvelertak fosser mot nye rockehøyder. Dette blir garantert fete saker.

– «Vi er endelig er klar til å slippe vår tredje album «Nattesferd»  og uansett hvor klisjé det kan høres, er jeg ikke redd for å si at dette er vårt beste album, så langt. Et utsøkt koldtbord av riff fylt med alt mellom det beste av klassisk rock og heavy metal. Jeg er sikker på at det vil blåse hodet av både gamle og nye fans. Nyt!», sier Erlen Hjelvik, vokalist i Kvelertak.

Albumet er spilt inn live i Oslo ved Amper Tone Studio og er produsert av Kvelertak og blandet / konstruert av Nick Terry (Lindstrøm, Turboneger, The Libertines) og inneholder følgende låter: 1. Dendrofil for Yggdrasil, 2.1985, 3. Nattesferd, 4. Svartmesse, 5. Bronsegud (SSQ), 6. Ondskapens Galakse, 7. Berserkr, 8. Heksebrann, 9. Nekrodamus

Albumet slippes 13. mai 2016 på CD, i spennende doble vinyl varianter (crystal clear, clear blue og sort) og selvsagt via alle streamingplattformer.

 

 

Continue Reading
Advertisement