Connect with us

Musikk

Heldig vinner av festival dagspass til seg selv + en venn til bl.a. D-A-D, Gluecifer, og Coctail Slippers ble…

Published

on

Foto: Amanda Sotberg – fotoknoff.no/ Trondheim Stage for Rockman – D-A-D, Trondheim Rocks 2023

Ravnedalen Live gjennomføres i år for syvende gang i perioden 12 til 15. juli i nydelige Ravnedalen Naturpark, kun noen «få skritt» utenfor Kristiansand sentrum.

For de av oss som setter rocken i høysetet, er det først og fremst fredag 14. juli som peker seg ut. De «danske drenge» i D-A-D topper plakaten denne dagen og går sist på scenen etter Gluecifer, Cocktail SlippersOla Kvernbergs SteamdomeIda Maria og DJ Ørnevik. Sistnevnte spiller hardtslående vinyl fra de siste 50 årene gjennom hele dagen.

Er du klar til å kjenne på denne stemningen i naturskjønne Ravnedalen Naturpark?

«Vi er ekstremt fornøyd med å få på plass de siste brikkene til årets store happening i Kristiansand og satt inn i Ravnedalens magiske ramme, blir dette en dag vi kommer til å huske lengeJeg har vært fan av D-A-D siden midten av 80-tallet og det er rett og slett stor stas å endelig få hentet dem til Kristiansand» – bookingansvarlig Jan K. Transeth

Ravnedalen Live festival arrangeres hvert år i Ravnedalen Naturpark, en kjapp gåtur fra Kristiansand sentrum. I sommer blir det også muligheter til å oppleve Susanne Sundfør, Highasakite, tyske Alphaville og Knut Nærum’s De Stundesløse (ja, han er faktisk gitarist i bandet som ble startet i Kristiansand tidlig på 80-tallet!)

PS! Billettsalget til Ravnedalen Live går unna – Pass på å sikre deg nå!

Trykk her for å bestille dine billetter trygt i samarbeid mellom Ticketmaster og Rockman

Heldig vinner av konkurransen

Vi har nå trukket ut heldige vinner som får festival dagspass til Ravnedalen Live fredag 14. juli til seg selv + en venn. Den heldige vinner ble: Irene Nordkvelde

Var du blant de mange som dessverre ikke ble trukket ut som vinner denne gangen, så fortvil ikke! Gled deg! Snart kommer flere superfete konkurranser.

Del gjerne dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside (her)