Connect with us

Musikk

Har denne gjengen skapt årets feteste rockelåt?

Published

on

(promophoto 2017 – Nothing More)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Det nærmer seg årets meste prestisjefylte avstemmingen, Beste Rockelåt 2017.

Vi kan nok en gang se tilbake på et fantastisk musikkår der rocken nok en gang styrker seg (selvsagt). Gjennom de siste fem tiår har det kontirnuelig kommet opp nye musikksjangere, men det er kun blues og rock som alltid består og viderefører den ekte «røde musikktråen». Hvorfor det? Svarer er enkelt. Blues og rock er basert på musikk, skapt av ekte følelser fra et sant og ekte musikkhjerte av musikktalenter. Rått og brutalt uten filter og andre hjelpemidler enn sin egen kropp, hjerte, vokal og «håndfaste» musikkinstrumenter.

Det som er ekte, dør aldri……,hør bare her:

Den sterke låta «Go To War» er skrevet av det amerikanske rockebandet Nothing More (Nøthing Møre) som ble etablert i 2003 og består av Jonny Hawkins (lead vokal), Mark Vollelunga (gitar, backing vokal), Daniel Oliver (bass, backing vokal) og Ben Anderson (trommer). Låta finner du på deres fantastisk femte studioalbum «The Stories We Tell Ourselves» som ble utgitt 15. september via plateselskapet Seven Eleven Record og som allerede har mottatt tre Grammy nominasjoner.

I år har det nærmeste eksplodert frem den ene fete rockelåten etter den andre. Det «koker» nesten over av fantastiske nye spennende rockeband på vei fremover. I tillegg har det kommet masse ny fet musikk fra flere av de mer etablerte. Nok et godt eksempel på at rocken er sterkere enn noen sinne, og lever i beste velgående. 

Sjekk selv i vår oppdatert oversikt og spilleliste nedenfor der vi har samlet de råeste og feteste rockelåter som er utgitt så langt i 2017. Vi garanterer at du vil finne fete «godbiter» som du aldri har hørt før og som du kommer til å elske:

Klikk her for å følge denne fete spillelista

Her kan du følge Rockman på Spotify

Savner du dine favorittlåter?

Spillelisten ovenfor fungerer også som nominasjonsliste til Rockmanlesernes kommende avstemming for Beste Rockelåter 2017. Nominasjonen vil foregå frem t.o.m. 31.12.2017. Dersom du savner noen av dine favorittlåter som du mener fortjener nominasjon og plass på listen, så skriv navn på artist og låt i kommentarfeltet på Rockman facebook tilhengerside, eller send dette til mailadresse: tips@rockman.no. På nyåret publiseres avstemmingslisten der Rockmanleserne stemmer frem Topp 200 beste rockelåter 2017

«Trykk her for Rockman frontsiden og flere fete omtaler»

Continue Reading
Advertisement