Connect with us

Musikk

Fantastisk! 140 norske rockeband har sluppet ny musikk så langt i år – Her finner du alle låtene!

Published

on

Photo credit: Juliette F - unsplash.com/@julfe

Det er helt fantastisk å oppleve at det nærmest «koker» av energi og skaperglede blant norske rockeband og artister for tiden. Som vi skrev om for ca. 1 uke siden så kan det være en utfordring for både nye og etablerte norske artister å blitt sett og hørt. Dette ønsker Rockman å gjøre noe med. Derfor har vi nå etablert en meget spennende spilleliste som samler alle ny norsk rock som utgis i 2022. Listen som du finner nedenfor oppdateres fortløpende og inneholder nå for øyeblikket hele 140 låter fra 140 norske rockeband og artister.

Les også: Norsk rock sterkere enn noensinne

I tillegg til den spennende spillelisten, så kan du også hygge deg med å sjekke ut den spennende guiden som samler alle norske aktive rockeband og artister. Guiden vi har utviklet inneholder så langt flere hundre.

Trykk her for å sjekke ut vår guide over norske aktive rockeband

Her et tilfeldig utvalg av 10 nye spennende låter som nylig er sluppet:

Motorfinger – «Crawl»

PS! Musikkvideoen har premiere i dag fredag 19. august!

Tonic Breed – «Fuel the Fire»

Tonic Breed er et enmanns musikkprosjekt av Patrik K. Svendsen. Dannet i Sarpsborg, var Tonic Breed et fullt band med fire musikere frem til 2019. I 2022 er det sluppet en spennende EP i samarbeid med musikere fra Megadeth, Soliwork, Kamelot, Endessma og Wig Wam. På låta «Fuel the Fire» bidrar bl.a. Dirk Verbeuren (Megadeth) og Bernt Jansen (Wig Wam).

The Gasölines – «Rum Runner 500»

Mæd – «No More Saints»

Storm – «Break Your Self»

Se opp for stortalentet «Storm» (Leo Davadi Sundli) som slipper sin debut Ep «Invincible» 26. august. Ovenfor ser og hører du hans sterke debut singel.

Nasablodtorm – «Black Bile»

Petter Baarli – «The Clown»

Petter Baarli (Backstreet Girls) slapp i april sin første singel fra kommende soloalbum.

Skambankt – «Ti»

I februar i år. slapp Skambankt sitt sterke nye album «Ti», som nå da dessverre skal vises seg også å bli deres siste. Hardrock bandet fra Jæren i Rogaland bekrefter tidligere i år den overraskende nyheten om at bandet nå oppløses og legger ut på en omfattende avskjedsturnè.

Drittmaskin – «Bergen Belsen»

Honningbarna – «En av oss er idiot»

Trykk her for å sjekke ut vår spennende guide over norske aktive rockeband 

Spillelisten som du ser nedenfor samler all ny norske rock som blir utgitt i løpet av 2022. Ved albumutgivelse (fullengder eller EP), så velges kun 1 – en – låt som legges til spillelisten

Spillelisten er ment som et samlingspunkt for å oppdage ny spennende norske rock.

Vi anbefaler at du legger den til din Spotify. Listen blir fortløpende oppdatert ved nye utgivelser eller ved tips fra våre lesere dersom noe band eller artister skal være uteglemt.

NB! Som du vil se, så viser listen ovenfor kun 100 låter. Når du legger denne til din Spotify, så får du også frem hele listen som pr. dato inneholder 141 låter og som stadig vil være økende.

Spillelisten vil bli oppdatert fortløpene bl.a. med tips fra våre lesere!

Trykk her for å følge listen på Spotify

Her kan du følge Rockman på Spotify + sjekke ut flere fete spillelister

Savner du noe på listen?

Trykk her for å sjekke ut vår spennende guide over norske aktive rockeband 

Skriv i kommentarfeltet på Rockman facebook side ( her ) eller send til: tips@rockman.no

Hvilke låter liker du spesielt godt?

Bidra til å skape stort engasjement om norsk rock. Gi din tilbakemelding i kommentarfeltet på Rockman facebookside ( her ) på de låter fra spillelisten over som du liker spesielt godt. Tag gjerne også navnet på bandet/ artisten, så skal du se at du kanskje også får en reaksjon fra disse.