Connect with us

Musikk

Nettopp sluppet: – Se Mötley Crüe HD remastret musikkvideo til låta «Too Young To Fall In Love»

Published

on

Låta «Too Young to Fall in Love» av Mötley Crüe ble skrevet av Nikki Sixx, og utgitt som singel i 1984. Låta havnet høyt opp på hitlistene i sin tid og finnes på albumet «Shout At The Devil». Albumet regnes som bandets gjennombruddsalbum. Musikkvideoen til låta «Too Young to Fall In Love» er nå HD remastret og nettopp sluppe, og som du kan se her:

Videoen handler om at medlemmene av bandet kommer sammen for å redde en ung asiatisk kvinne fra klørne til den lokale Crime Boss. Ispedd opptak av bandet som fremfører sangen, inneholder videoen også en kampscene der bandmedlemmene kjemper mot Guards of the Crime Boss. Det blir deretter avslørt at den unge kvinnen villig har underkastet seg å være en konsort for Crime Boss, noe som får bandmedlemmene til å forlate mens de rister på hodet i vantro og avsky.

Når de drar, prøver Tommy Lee å prøve noe av det asiatiske kjøkkenet på Crime Bosss kjøkken. Hovedvakten prøver å drepe Tommy, men blir slått ut ved hjelp av en tung sekk med korn. Tommy plukker så opp litt av maten og begynner å spise den. Deretter grimaserer han og spytter ut maten, og går fra kjøkkenet i avsky.

Låta finnes også på videospillet Grand Theft Auto: Vice City fra 2002.

Se også: Mötley Crüe pro-video oppsummering av de første showene fra «The Stadium Tour»

Hva er dine Mötley Crüe favorittlåter/ album?

Del gjerne dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside