Connect with us

Musikk

Engelsk avis: – Det går mot full gjenåpning uten sosial distansering for livekonserter f.o.m. 21. juni

Published

on

Photo credit: Colin Lloyd/ unsplash.com/@onthesearchforpineapples

Den engelske avisen Daily Mail melder i dag om at sosial distansering skal avsluttes i England f.o.m. 21. juni, og at målsetningen er full gjenåpning for bl.a. livekonserter både innendørs og utendørs.

Folk trenger da ikke lenger å holde seg til «en meter pluss» mens de er innendørs, og planen er å la alle restauranter, puber, teatre og kinoer endelig gjenåpne med full kapasitet. Det påpekes at det fortsatt også etter 21. juni vil kunne bli krav om bruk av masker. Det er videre også igangsatt plan om gjennomføring av testarrangementer for store livekonserter og sportskamper der håpet er at disse vil bli vellykkede, slik at man i slutten av juni også kan åpne opp for arrangementer med store folkemengder til bl.a. sportsstadioner og arenakonserter.

Slik som blant annet dette:

Mens Storbritannias utenriksminister Dominic Raab iflg. Daily Mail insisterer på at man er ved et ‘turning the corner’ når Covid trekker seg tilbake, understreker han at ‘some safeguards’ må fortsatt være igjen for å avverge en potensiell ytterligere bølge av viruset.

Han sa bl.a. følgende til BBCs Andrew Marr:

‘We want to get to the position at the end of June when we can get life back as close to normal as possible, but there will still need to be some safeguards in place.»

Her kan du lese hele omtalen på Daily Mail sin nettside

For engelske festivaler som bl.a. Glastonbury Festival som i utgangspunktet skulle gjennomføres 23 – 27. juni, og som allerede i januar valgte å avlyse årets arrangement, så er det selvsagt ingen endringer på dette. Ser vi på den internasjonale rockefestivalguiden, så er det Ramblin`Man Fair, Maidstone, Kent, England (16 – 18. juli), Reading Festival, Reading, England (27 – 29. august) og Isle of Wight Festival, Newport, Isle of Wight, England (16 – 19. september) som det faktisk (om alt går riktig vei) kan være en mulighet for å kunne oppleves i år.

Les også: Glastonbury Festival avlyser 2021 – Hva nå med festivalsommeren?

Her kan du sjekke ut status for internasjonale rockefestivaler 2021

Her kan du sjekke ut status for våre norske musikkfestivaler 2021

Les også: Her er guiden til alle store konserter i Norge 2022

Sitter du med billetter eller festivalpass til utsatte konserter og festivaler?

Gi oss gjerne en tilbakemelding i kommentarfeltet på Rockman facebookside