Connect with us

Nyheter

Eksplosiv respons på unik bandkonkurranse: – Nærmer seg over 100 norske påmeldte rockeband

Published

on


(foto: Rockman)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Om noen skulle være i tvil….norsk rock er i sterkere vekst enn noen sinne. 

At norsk rock nå er inne i en eksplosiv utvikling bekreftes ved at nærmere 100 norske rockeband av høy kvalitet i løpet av to – 2 – dager er påmeldt til årets store bandkonkurranse.som er et samarbeid mellom Norsk Tipping, Tons Of Rock og Rockman. 

Les også: Vil du spille på årets Tons Of Rock sammen med Black Sabbath og Alice Cooper?

– Helt fantastisk respons på så få dager! Hvilket beviser 2 ting; at Tons of Rock har blitt en svært attraktiv nasjonal arena å spille på, og at deler av bransjen og norsk media (nok en gang) ikke er i takt med utviklingen i norsk rock. Det er ingen overraskelse for oss, for vi får enorme mengder med musikk fra norske rock- og metalartister, og kvaliteten på det som produseres er oppsiktsvekkende høy!,- Svein Bjørge, Festivalsjef

Norsk Tipping, Tons Of Rock og musikkmagasin Rockman har gått sammen om å skape tidenes bandkonkurranse for å løfte frem talentfulle spennende norske rockeband der til slutt en av disse får en unik mulighet og fantastiske premie som inneholder:

– Å spille på Tons of Rock 24. juni: Inkludert backline, crew, catering og overnatting.

– Kr. 15 000,- i stipend fra Norsk Tipping for videre satsing.

– Intervju med Rockman

Slik fungerer konkurransen

Om du spiller i et norsk band som spiller rock eller metal, så kan du sende inn noen linjer om dere selv samt link til 1 låt til: tonsofrock@rockman.no. Husk også å oppgi kontaktperson og telefonnummer slik at vi om nødvendig kan få kontakt med dere. 

Siste frist for å melde seg på i konkurransen er fredag 3. juni kl. 23.59.

En egen fagjury vil så plukke ut 5 – fem – band som går videre til en egen leserbasert avstemming her på Rockman. Denne avstemmingen vil bli gjennomført i perioden mandag 6. juni – søndag 12. juni kl. 23.59.

Kjenner du noen flinke band?

Tips bandet ved å dele omtalen videre fra Rockman facebook tilhengerside ( her )

Continue Reading
Advertisement