Connect with us

Musikk

Dette bandet er sterkt ønsket til norske konsertscener – Hør ny fet låt fra amerikanske Dirty Honey

Published

on

Skjermdump av video "Dirty Honey - California Dreamin' [Official Video]" publisert på YouTube

Vi skrev allerede for ca. 1 år siden om det meget spennende «up-and-coming» amerikanske LA baserte rockebandet Dirty Honey. Bandet som ble etablert 2017 er et rå-spennende rockeband som vi oppfordret alle konsertarrangører i Norge til å se nærmere på og ikke minst booke til våre norske festival og musikkscener så snart dette lar seg gjøre.

Les også: Dette fete rockebandet blir årets «snakkis»

Photo: Promo Dirty Honey 2021

Bandet som består av Marc Labelle (vokal), John Notto (gitar), Justin Smolian (bass) og Corey Coverstone (trommer) lovprises allerede av bl.a. Guns N ‘RosesSlash & ConspiratorsThe Who og Aerosmith. Som oppfølging til dere meget sterke debut-EP i 2019 som blant annet inneholdt den fantastiske låta «Rolling 7s», så slipper nå bandet sin debut full-lengder studioalbum «Dirty Honey» 23. april 2021. Fra dette album har bandet nå nettopp sluppet den fete låta «California Dreamin'» som du kan høre her:

Dirty Honey assosieres raskt på lik linje med Rival Sons og Greta Van Fleet som et av de ypperste arvtagere til de legendariske rockegudene Led Zeppelin og den unike vokalen til Robert Plant.

Her kan du sjekke ut bandet på deres offisielle nettside

Hva synes du om låta? Ønsker du deg Norgeskonsert med Dirty Honey?

Skriv i kommentarfeltet på Rockman facebook