Connect with us

Musikk

Superfete Dirty Honey for første gang til Norge – Spiller på John Dee i Oslo fk. mandag (27.02.23)

Published

on

Foto: Promobilde Dirty Honey

Amerikanske Dirty Honey som består av Marc Labelle (vokal), John Notto (gitar), Justin Smolian (bass) og Corey Coverstone (trommer) lovprises allerede av bl.a. Guns N ‘RosesSlash & ConspiratorsThe Who og Aerosmith. Bandet med sin tydelige Zeppelin-inspirasjon føyer seg inn i rekken av nye fete band med samme inspirasjon som bl.a. Rival Sons og Greta Van Fleet.

Førstkommende mandag spiller Dirty Honey for første gang i Norge, nærmere bestemt på John Dee i Oslo. Det er iflg. arrangøren få billetter igjen, så her bør du virkelig slå til å sikre deg billett for en unik mulighet for å oppleve dette meget fete «up-and-coming» bandet.

Sjekk bare her:

Vi skrev allerede for ca. 3 år siden om det meget spennende «up-and-coming» amerikanske LA baserte rockebandet Dirty Honey. Bandet som ble etablert 2017 er et rå-spennende rockeband som vi oppfordret alle konsertarrangører i Norge til å se nærmere på og ikke minst booke til våre norske festival og musikkscener så snart dette lar seg gjøre. Nå er de her. Ikke la sjansen gå fra deg.

Husk å sikre deg billetter – Blir nok utsolgt!

Trykk her for å bestille dine billetter trygt i samarbeid mellom Ticketmaster og Rockman

Les også: Dette fete rockebandet blir årets «snakkis»

Hva synes du om Dirty Honey?

– Fikk du oppleve bandet under fjorårets Sweden Rock eller andre steder under deres Europaturnè i fjor?

Skriv i kommentarfeltet på Rockman facebook