Connect with us

vg-nett

Dana Fuch rocket igang Notodden Blues Festival 2010!

Published

on

Det norske publikum har oppdaget en ny fantastisk kvinnelig artist, Dana Fuch (US), som fikk æren av å være første artist på scenen under selveste åpningssermonien for årets Notodden Blues Festival. Dana Fuch er også et godt eksempel på den «røde tråen» som årets festival har valgt å sette spesielt fokus i år, nemlig de kvinnelige rock & bluesartister. Festivalpublikummet vil i år få gleden av å oppleve en rekke fantastiske både norske og utenlandske kvinnelige artister. Foruten Dana Fuck vil man bl.a. kunne oppleve Margit Bakken, Woman Who Cook, Rita Engedalen & Backbone og det hele avsluttes med en spennende avslutningskonsert søndag 8 august som har fått navnet «Woman In Blues» der en rekke spennende kvinnelige artister deltar bl.a. Noora Noor.

 xx

 Dana Fuchs Band går på scenen sent fredags natt på festivalens andre dag, og det forventes stappfullt hus når bandet med Dana Fuch i spissen kommer til å rocke bluesnatten med en forrykende og garantert energisk konsert. Dersom du ikke har anledning til å kunne overvære denne fantastiske konserten, så kan jeg love deg at Rockman vil være tilstede. Følg på Rockman for spennende konsertomtale og kule bilder som blir publisert i løpet av lørdagen.

Dag 1 av Notodden Bluesfestival ble avsluttet av den amerikanske legenden og headliner Salomon Burke som i sin sedvanlige «kongestol»,sørget for å holde et godt grep om den røde «kvinnetråden» som festivalen har lagt opp til ved å «fylle scenen» med nydelige kor og solistkvinner som vel nok de fleste som var tilstede absolutt ikke synes å sette noen demper. Det hele til et spennende reportoar av både klassiske og nye Salomon Burke låter.

Dermed har festivalen fått en skikkelig «kickstart» og festivalpublikummet kan se frem til en spennende festivalfortsettelse der t.o.m. værutsiktene nå ser ut til å ville bidra til å sette det rette sommerlige preget på årets største blues & rocke fest med strålende solskinn.

Sjekk ut det videre festivalprogrammet på festivalens nettside: trykk her>

Hold deg oppdatert med daglige spennende artistomtaler og stemningsrapporter her på Rockman frem til siste festivaldag som er søndag 8 august.

Ble en del av Norges kuleste musikk vennegjeng!

 

Som musikkvenn får du også bl.a. tilgang på artistbilder, nyheter og deltar samtidig automatisk i flere spennende musikkrelaterte konkurranser på Rockman hver måned! Øk dine vinnersjanser og bidra samtidig til å spre det glade musikkbudskap ved å invitere ALLE dine Facebook venner til å add Rockman som tilhenger og be samtidig disse til å gjøre det samme. Husk å skrive på Rockman`s facebookside hvor mange venner du har invitert.

Continue Reading
Advertisement