Connect with us

Musikk

D-A-D og Gluecifer topper plakaten – Vinn 2 stk festival dagspass!

Published

on

Photo credit: Karen Rosetzsky - D-A-D 2023

Ravnedalen Live som finner sted i Kristiansand og Ravnedalen Naturpark for syvende gang, har stablet på beina en deilig rockepakke for oss som elsker musikk av litt tyngre kaliber.

Torsdag denne uken lanserte Ravnedalen Live de siste artistene til årets festival og publikum kan nå se frem til en sterk og variert line-up fra 12. til 15. juli.

For de av oss som setter rocken i høysetet, er det først og fremst fredag 14. juli som peker seg ut. De «danske drenge» i D-A-D topper plakaten denne dagen og går sist på scenen etter Gluecifer, Cocktail Slippers, Ola Kvernbergs Steamdome, Ida Maria og DJ Ørnevik. Sistnevnte spiller hardtslående vinyl fra de siste 50 årene gjennom hele dagen.

Er du klar til å kjenne på denne stemningen i naturskjønne Ravnedalen Naturpark?

«Vi er ekstremt fornøyd med å få på plass de siste brikkene til årets store happening i Kristiansand og satt inn i Ravnedalens magiske ramme, blir dette en dag vi kommer til å huske lenge», sier bookingansvarlig Jan K. Transeth

«Jeg har vært fan av D-A-D siden midten av 80-tallet og det er rett og slett stor stas å endelig få hentet dem til Kristiansand», fortsetter Transeth. 

«Og Cocktail Slippers dukket opp på radaren min da de var et slags husband i TV-serien Lilyhammer med Little Steven og de er jo ei kruttønne av et rockeband som er kjent for sine energiske liveshows. Det var faktisk van Zandt selv som introduserte bandet til det amerikanske publikumet gjennom radioshowet Little Stevens Underground Garage og legenden har lenge erklært seg som bandets største fan«. 

Gluecifer er også en stor favoritt hos bookingsjefen.  – «Det var en stor nedtur at bandet la opp i 2005. Det knuste drømmen om å sette dem på en scene i Kristiansand, etter å ha opplevd legendariske konserter med bandet rundt årtusenskiftet. Men nå får vi det endelig til og det er bare sjukt fett«, sier han.

«Det blir også en høydare å starte dagen med Ola Kvernberg og hans magiske Steamdome. En av de sjukeste konsertopplevelsene jeg hadde under pandemien, var når vi solgte ut Kick Scene hvor bandet spilte for nøyaktig 100 publikummere på en 700 kapasitet venue, hehe. Men de bare naila hele greia og vi i publikum satt bare å måpte etter konserten. For en spilleglede, for en energi»

Bookingsjefen ser også frem til å oppleve Ida Maria for første gang siden 2000-tallet. 

«Da Ida Maria var på Urørt-turné i 2008, varmet bandet mitt på den tida, Black Bone Chapel, opp for henne. Energien fra scenen var massiv og hvis hun har en brøkdel av det i seg fremdeles, er det duket for en kanonaffære på festivalens tredje dag» avslutter Transeth

Ravnedalen Live festival arrangeres hvert år i Ravnedalen Naturpark, en kjapp gåtur fra Kristiansand sentrum. I sommer blir det også muligheter til å oppleve Susanne Sundfør, Highasakite, tyske Alphaville og Knut Nærum’s De Stundesløse (ja, han er faktisk gitarist i bandet som ble startet i Kristiansand tidlig på 80-tallet!)

PS! Billettsalget til Ravnedalen Live går unna – Pass på å sikre deg nå!

Trykk her for å bestille dine billetter trygt i samarbeid mellom Ticketmaster og Rockman

Vinn dagspass til deg selv + en venn!

Vinn dagspass til deg selv + en venn til festivalens «rockedag» fredag 14. juli 2023.

– Slik deltar du i konkurransen:

1. Gå inn på Rockman facebookside ( her ), og skriv i kommentarfeltet hvem du vil ha med deg om du blir den heldige vinner. 2. «Like» Rockman facebook tilhengerside, så blir du også blant de første som får beskjed om navn på den heldige vinner. Så er du med! Enklere kan det ikke bli! 

Siste frist for å delta i konkurransen er søndag 25. juni 2023 kl. 23.59.

Konkurransen er i samarbeid med Ravnedalen Live og Rockman