Connect with us

annonser

Chris Cornells enke tror ikke dødsårsaken var selvmord – Går rettens vei for å få svar

Published

on

(photo credit: Arthur Dark, The grave of musician Chris Cornell, at Hollywood Forever Cemetery)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Ifølge The Pulse of Radio reiste Chris Cornells enke Vicky til Detroit for første gang siden hans død i mai i et forsøk på å fortsette å undersøke omstendighetene rundt SOUNDGARDEN-sangeren. Ledsaget av en advokat, hadde Vicky planlagt et møte med Wayne County Medical Examiner kontor, men ble ankommet så sent at eksaminatoren ikke var i stand til å holde avtalen. CBS Detroit rapporterte at Vicky var i stand til å plukke opp lysbilder av mikroskopisk vev som ble tatt som bevis i saken.

CBS Detroit-rapporten la til at Vicky Cornell har stilt spørsmålstegn ved den medisinske undersøkeren om Ativan, om mulige effekter av stoffet på sangerens sinnstilstand – men det er ikke et område hvor den medisinske undersøkeren vil kunne gi innsikt.

Chris ble funnet hengt i sitt rom på MGM Grand Detroit-hotellet den 18. mai, etter et SOUNDGARDEN-show på byens Fox Theatre. Kroppen hans ble funnet snart etter at han hadde snakket med en «slurred» stemme til Vicky via telefon. Døden ble styrt selvmord.

Men familien hans har stilt spørsmålstegn ved den medisinske undersøkerens avgjørelse og sa at han hadde resept for Ativan, og at en høyere enn anbefalt dosering kan ha forårsaket at han opplever selvmordstanker.

Vicky mener angivelig at mannen hennes ikke var deprimert og ikke var selvmord, men ble i stedet tatt på av Ativans effekt.

Toksikologerapporten sa senere at Chris hadde tilsvarende fire Ativan-piller, samt flere andre reseptbelagte legemidler, i sitt system på tidspunktet for hans død.

sssssssss

Continue Reading
Advertisement