Connect with us

Musikk

Bokassa har sluppet superfet cover av Motörhead «Lost In The Ozone»

Published

on

Foto av Bokassa: Kenneth Sporsheim + albumcover art Bokassa "Lost In The Ozone" av Therese Haaland

Den norske power-trioen er klar for sommerturné med en rå cover av Motörhead-dypkuttet “Lost In The Ozone” fra 1993s “Bastards”-plate. Faktisk en av de feteste Motörhead cover vi noen sinne har hørt. Dert er neste så man skulle tro at Lemmy har «stått opp igjen». Terningkast 6.

Hør bare her:

Et lett låtvalg ifølge frontmann Jørn Kaarstad:

“Det var en av de første låtene jeg hørte av Motörhead og har vært en favoritt siden. Den skilte seg umiddelbart ut da jeg hørte den, sikkert fordi den viser en mer melodiøs side av Lemmys låtskriving. Vi har prøvd å være tro mot originalen, samtidig som vi adda litt ekstra Bokassa-krydder! Og så er det jo temmelig rått at Bård får sin første bass-solo!!»

“Lost In The Ozone” er mixet/mastret av ingen ringere enn den danske prisvinnende metal-produsenten Tue Madsen (Sick Of It All, Meshuggah, Babymetal, Halford). Låta ble spilt inn i midten av april i bandets eget studio av bassist Bård Linga og lydmann Eirik “Loffen” Losnegård.

Lemmy har tidligere (ref. biografien «White Line Fever») sagt følgende om låta og albumet:

«One of the best we ever did»

Låta ligger nå selvsagt også på vår fete spilleliste «All times best coversongs»:

Trykk her for å følge spillelisten på Spotify

Trykk her for å følge Rockman på Spotify

NB! Denne spillelisten oppdateres jevnlig, bl.a. etter innspill og tips om fete coverlåter fra våre lesere. Har du noe gode tips om fete coverlåter som du mener fortjener plass på spillelisten? Send oss en mail tips@rockman.no eller skriv i kommentarfeltet på Rockman facebooksid (her).

Få med deg Bokassa“Hard Seltzer Summer Extravaganza” turnéen i sommer, før de skal ut med Nord-Irske Therapy? på over 20 konserter i vinter

Hva synes du om Bokassa Motörhead cover?

Skriv dine kommentarer på Rockman facebookside ( her )