Connect with us

Musikk

Bob Dylan til Norge – Forbyr bruk av mobiltelefon under konserten

Published

on

Foto: Mobiltlf - Roland Denes/ unsplash.com/@denesroland - Bob Dylan - Live Nation Norge

Legenden Bob Dylan (81), en av tidenes største låtskrivere, bekreftes til Norge som en del av sin pågående «The Rough and Rowdy Ways World Tour». I etterkant av å ha gjennomført 74 konserter i USA er turneen på vei til Europa.

Søndag 25. september 2022 spiller han i Oslo Spektrum.

Forbyr bruk av mobiltelefon under konserten

I dagens pressemelding fra konsertarrangør Live Nation Norge opplyses det også om at denne konserten er et telefonfritt show som betyr at det ikke er tillatt med telefoner i salen under konserten. Slik forklarer arrangøren hvordan dette skal gjennomføres:

Hvordan det fungerer? Når du ankommer lokalet, vil Yondr (telefonposeselskapet som er engasjert på denne konserten) ha sitt dedikerte personale tilgjengelig for å hjelpe deg med å legge telefonen i en låst og sikker veske, som du vil ha med deg hele kvelden.

Hva skal jeg gjøre hvis jeg har en nødssituasjon og trenger tilgang til telefonen min? Du kan låse opp telefonlommen når som helst ved å gå til et dedikert og skiltet område, beregnet for telefonbruk. Ikke nøl med å spørre en Yondr-medarbeider om å hjelpe deg.

Husk derfor på å trykke ut dine billetter FØR du kommer til arenaen.

Les mer om Youndr her

Hvorfor gjør vi dette og er det obligatorisk? Etter å ha skapt denne telefonfrie opplevelsen på nylige turneer, tror vi det skaper en bedre opplevelse for alle som er til stede. Øynene åpner seg litt mer og sansene våre er litt skarpere når vi mister den teknologiske krykken vi har blitt vant til. Medisinske unntak gjøres for de som er avhengig av telefonen for behandling.

Billetter i salg onsdag 13. juli kl. 10.00

Les også: Her er guiden til alle de «store» konserter i Norge 2022

Hva synes du om innføring av mobilforbud under konserter?

Skriv i kommentarfeltet på Rockman facebook