Connect with us

Musikk

Billy Gibbons (ZZ Top) avslører: «Slik møtte jeg Jimi Hendrix» – Se video!

Published

on

Photo credit: Knut Eirik Myhre, Rockman - Billy Gibbons at Notodden Bluesfestival 2019

Notodden Bluesfestival er mer enn «bare» en musikkfestival. Det er også en fantastisk møteplass og treffsted for artister fra Norge og resten av verden.

På den måten har festivalen også klart å skape en unik arena med en rekke forskjellige treffsteder, blant annet konseptet «Talking Blues» der utvalgte artister som besøker festivalen blir intervjuet i uformelle og avslappende omgivelser med publikum tilstede.

Seansen har siden 1999 blitt ledet av den dyktige og svært kunnskapsrike Art Tipaldi som bl.a. er redaktør for det amerikanske magasinet, Blues Music Magazine. Med hans faglige dyktighet og evne til å komme tett på artistene blir møtene mellom artister og publikum til helt spesielle opplevelser. Noe som også skjedde under møte med bandet Supersonic Blues Machine som hadde tatt med seg som special guest, Billy Gibbons, Joe Louis Walker og Eric Gales. Alle på hver sin kant med sin spennende og unike mangeårige musikalske livshistorie.

Billy Gibbons, kjent fra ZZ Top og Joe Louis Walker har begge spilt sammen med en av tidenes største gitarlegender, Jimi Hendrix. På spørsmål fra programlederen om hvordan de traff gitarguden Jimi Hendrix, så svarte de følgende som du kan høre i videoklippet nedenfor:

Flere spennende «Talking Blues-sessions» blir gjennomføres lørdag 3/8-19 der du bl.a. kan treffe gitargeniet Monster Mike kl. 13.00 og grunnlegger av det legendariske bandet The Fabulous Thunderbirds kl. 15.00. Her kan du lese mer om programmet på festivalens nettside

Les også: Her tar følelsene overhånd for gitarlegenden Walter Trout

Del dine konsertopplevelser/ forventninger i kommentarfeltet på Rockman facebookside ( her )

Er eller skal du på årets Notodden Blues Festival?