Connect with us

Musikk

Årets «råeste» musikkvideo? Sjekk ut Bring Me The Horizon`s nye låt!

Published

on

Skjermdump av musikkvideo "Bring Me The Horizon - LosT (Official Video)" på YouTube

Bring Me The Horizon har nå sluppet en ny låt med tittel «LosT».

Musikkvideoen til låta som du kan se nedenfor er kanskje årets «råeste»? Videoen inneholder en rekke «stygge» scener, så det er fullt forståelig at YouTube har lagt inn aldersbegrensning for å kunne se videoen. For å kunne se videoen må du trykke på «Se på YouTube» nedenfor:

Musikkvideoen til «LosT» er regissert av Jensen Noen. Klippet er spilt inn i Los Angeles, og er en sjokkerende medisinsk-inspirert gorefest (involverer mye vold og blodsutgytelse) med frontmann Oli Sykes, Kevin fra «American Pie» pluss en stor dose humor.

Her kan du også lytte til låta på Spotify:

I 2022 dukket de opp på BRIT Awards hvor de ble med den Grammy Award-vinnende singer-songwriteren Ed Sheeran for en fet fremføring av låta «Bad Habits». Gruppen ga ut sitt gullsertifiserte sjette studioalbum, «Amo», i 2019, som debuterte som nr. 1 i 17 land og ble kåret til «et av de mest etterlengtede albumene i 2019» av Billboard. Det ga også bandet deres andre Grammy-nominasjon for «Best Rock Album». Bandet mottok også sin første BRIT Award-nominasjon for «Best Group» i 2021. De har nå også samlet over én milliard videovisninger på YouTube og er blant de 500 mest streamede artistene globalt på Spotify.

Les også: Ed Sheeran feat. Bring Me The Horizon tar av globalt – Se video!

Hva synes du om den nye låta og musikkvideoen?

– Har du opplevd Bring Me The Horizon live?

Skriv dine kommentarer og del gjerne bilder/ filmklipp på Rockman facebook tilhengerside (her)