Connect with us

Nyheter

Årets Norwegian Wood flyttest fra Frognerbadet og blir en-dags festival

Published

on


(photo credit: Lise Mette Jensen)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Norwegian Wood Festivalen som ble startet i 1992 har i alle år helt siden 1994 blitt gjennomført på Frognerbadet i Oslo. I år strippes festivalen ned til en-dags festival og flyttes til Sukkerbiten i Bjørvika fredag 17. juni.  

Årsaken til denne overraskende endringen skyldes i flg. pressemelding utfordringen på bookingfronten. Som en følge av dette så har festivalen besluttet å konsentrere seg om èn dag. Sukkerbiten er en nydelig arena som vi gleder oss til å bli bedre kjent med, og neste år er vi tilbake i Frognerbadet, sier festivalsjef Mie Skard. Festivalen annonserer samtidig årets festivalnavn som vil være det norske rockebandet Bigbang, Wilco (US) og Israel Nash (US).

Norwegian Wood er i alle år kjent for å presentere sterke festivalnavn og har gjennom årene hatt besøk av storheter som bl.a. Johnny Cash, Jethro Tull, Bob Dylan, Lynyrd Skynyrd, David Bowie, Crosby, Stills & Nash, Roger Waters, Neil Young, Iggy Pop, Mark Knopfler, Eric Clapton, Eagles, Patti Smith, Rod Stewart, Sting, Tom Petty & The Heartbreakers.

I tillegg er også festivalen berømt for sitt fantastiske arbeid for å fremme artisttalenter fra underskogen gjennom Norwegian Underwood.

Hva er dine beste Norwegian Wood minner?

Skriv i kommentarfeltet nedenfor eller på Rockman facebook tilhengerside ( her )

Continue Reading
Advertisement