Connect with us

Musikk

Årets feteste konsertopplevelser

Published

on

Photo credit: Maria Rogersdotter/ Tons Of Rock 2023

Allerede nå kan vi konstatere at 2023 vil bli et av våre feteste konsertår noen sinne.

Endelig har vi for fullt fått lagt bak oss tiden med pandemi, smittevern og avlyste både store og små konserter. For artister og publikum har det vært et «oppkok» av konsertbehov som i år har fått utløp av konsertglede til fulle. Gleden av å opptre og/ eller kunne gå på konsert igjen er enorm. Det merkes både fra artistenes sterke tilstedeværelse/ opptreden og ikke minst den store gleden der titusenvis igjen kan stå tettpakket «skulder til skulder» å nye fete konserter.

Photocredit: Tons Of Rock – «Crowd surfing» Honningbarna at Tons Of Rock 2023

I år har det så langt blitt gjennomført et enormt antall av både store og små konserter. Rnkeltstående eller via en drøss med fantastiske festivaler. Arrangørene kan glede seg med utsolgte konserter mange steder og en fantastisk publikumsstemning. Som publikummer har man kunne glede seg med å kunne oppleve «bøttevis» med både internasjonale og nasjonale artister. Det er heldigvis fortsatt noen måneder igjen av konsertåret 2023, men vi ønsker allerede nå å få tilbakemelding på dine aller feteste konsertopplevelser (så langt) i 2023.

Les også: Her er den norske musikkfestivalguiden 2023

Sjekk ut vår guide til norske fete konsertscener

Nominer dine feteste konsertopplevelser 2023

På slutten av året vil vi legge ut en avstemmingsliste basert på de femti – 50 – mest publikumsnominerte konserter i 2023. En egen avstemmingsliste vil så bli lagt ut her på Rockman der alle som bidrar og stemmer også vil delta ved å kunne vinne superfete premier som vil bli annonsert samtidig med selve avstemmingen på slutten av året.

Slik nominerer du dine beste konsertopplevelser 2023:

Skriv navn på artist(er) og konsertsted(er) i kommentarfeltet på Rockman facebookside

Skriv dine kommentarer/ reaksjoner på Rockman facebook tilhengerside (her)

Continue Reading
Advertisement