Connect with us

Nyheter

ANBEFALES: Rockelegenden Ian Hunter bekreftes til Oslo konserthus

Published

on


(promo photo Ian Hunter )

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Ian Hunter, en av rockehistoriens mest unike artister er nå bekreftet til Oslo Konserthus 11. juni 2017.

Dette er en konsert som anbefales på det sterkeste. Nå har du din store mulighet til å oppleve Ian Hunter, en av rockehistoriens mest unike artister, med en låtkatalog sprengfull med fantastiske låter som strekker seg helt tilbake fra hans sin tid som frontfigur i legendariske Mott The Hoople, i samarbeid med David Bowie, den unike gitaristen Mick Ronson og gjennom en fantastisk mangeårig solokarriere.

Her kan du lytte til Rockmans Ian Hunter «Topp 20» favoritter:

Trykk her for å følge listen

Trykk her for å følge Rockman på Spotify

Ian Hunter (77) har gjestet Norge til glede og med stor suksess en rekke ganger de senere årene. Et av de kanskje største norske konsertøyeblikk med Ian Hunter er nok konserten som ble gjennomført 29 og 30. januar 2002 på Sentrum Scene i Oslo sammen med bl.a. våre dyktige norske artister Torstein Flakne (gitar), Kjetil Bjerkstrand (keyboard), Sven Lindvall (bass) og Trondheimssolistene. Denne konserten er spilt inn og utgitt på DVD under tittelen « A Very Special Night with Ian Hunter» og er et «must have» for alle musikkelskere.

Et av de virkelige store høydepunkt er når Hunter fremfører den emosjonelle låta «Michael Picasso» som er en hyllest til hans avdøde nære venn og artistkollega Mick Ronson som tragisk døde i 1993. Her kan du se fremføringen av låta fra konserten:

Ian Hunter er albumaktuelle med albumutgivelsen «Fingers Crossed» sammen med sitt spennende bandprosjekt The Rant Band som blant annet inneholder låta «That`s When The Trouble Starts» som ble stemt frem på en sterk topp 10 plassering av leserne under avstemming for beste rockelåter 2016.

Her kan du sjekke ut det komplette avstemmingsresultater 

Er du klar for konsert? Har du opplevd Ian Hunter live tidligere? Hva er dine favorittlåter?

Del gjerne dine reaksjoner i kommentarfeltet på Rockman facebookside ( her )

Continue Reading
Advertisement