Connect with us

Musikk

Anbefales: Hør denne nye følsomme låta med gitarlegenden Buddy Guy, Tom Morello mfl.

Published

on

Skjermdump fra musikkvideo "Skin Deep featuring Buddy Guy | Playing For Change | Song Across the USA" publisert på YouTube

Tidligere i år slapp non-profit organisasjonen Playing For Change Foundation sitt siste albumprosjekt som bl.a. inneholder den fantastiske og følsomme låten «Skin Deep»

Låta er et unikt samarbeidsprosjekt som inkluderer over 50 artister, bl.a. Buddy Guy, Tom Morello, Billy Branch, Chicago Children?s Choir, og Roots Gospel Voices of Mississippi.

Låta «Skin Deep» finnes nå også på spillelisten «Deep Feeling» som utelukkende består av og samler tidenes mest følsomme låter:

PS! Spillelista oppdateres jevnlig med fantastiske «feelinglåter»

Trykk her for å følge spillelisten

Her kan du også følge Rockman på Spotify

Les også: Denne musikken bearbeider følelser

Playing For Change er et multimedia musikkprosjekt, skapt av den amerikanske produsent og lydtekniker Mark Johnson med sitt selskap Timeless Media Group som jobber med å inspirere, skape bånd og bringe fred til verden gjennom musikk. Playing For Change har også opprettet en egen non-profit organisasjon kalt Playing For Change Foundation som bygger musikk skoler for barn rundt om i verden. Playing For Change ble etablert i 2002 som en felles visjon mellom co-grunnleggerne, Mark Johnson og Whitney Kroenke, å reise rundt på gatene i Amerika med et mobilt studio og kameraer på jakt etter inspirasjon og hjerterytmen til folk. Produsentene Mark Johnson og Enzo Buono, reist verden rundt til steder, inkludert New Orleans, Barcelona, Sør-Afrika, India, Nepal, Midtøsten og Irland. Bruk av mobilt opptaksutstyr, innspilt duoen lokale musikere utføre den samme sangen, tolket i sin egen stil. Mange kjente artister har støttet opp og deltatt på dette prosjektet de siste årene, som bl.a. Keith Richards her i 2014

Les også: Keith Richards (The Rolling Stones) – Playing For Change

Likte du låta?

Del dine kommentare på Rockman facebook tilhengerside