Connect with us

Nyheter

Anbefales: Hør denne nye følsomme låta med gitarlegenden Buddy Guy, Tom Morello mfl.

Published

on

(skjermdump og photodesign av YouTube video nedenfor)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Tidligere i år slapp non-profit organisasjonen Playing For Change Foundation sitt siste albumprosjekt som bl.a. inneholder den fantastiske og følsomme låten «Skin Deep»

Låta er et unikt samarbeidsprosjekt som inkluderer over 50 artister, bl.a. Buddy Guy, Tom Morello, Billy Branch, Chicago Children?s Choir, og Roots Gospel Voices of Mississippi.

Låta «Skin Deep» finnes nå også på spillelisten «Deep Feeling» som utelukkende består av og samler tidenes mest følsomme låter:

PS! Spillelista oppdateres jevnlig med fantastiske «feelinglåter»

Trykk her for å følge spillelisten

Her kan du også følge Rockman på Spotify

Les også: Denne musikken bearbeider følelser

Playing For Change er et multimedia musikkprosjekt, skapt av den amerikanske produsent og lydtekniker Mark Johnson med sitt selskap Timeless Media Group som jobber med å inspirere, skape bånd og bringe fred til verden gjennom musikk. Playing For Change har også opprettet en egen non-profit organisasjon kalt Playing For Change Foundation som bygger musikk skoler for barn rundt om i verden. Playing For Change ble etablert i 2002 som en felles visjon mellom co-grunnleggerne, Mark Johnson og Whitney Kroenke, å reise rundt på gatene i Amerika med et mobilt studio og kameraer på jakt etter inspirasjon og hjerterytmen til folk. Produsentene Mark Johnson og Enzo Buono, reist verden rundt til steder, inkludert New Orleans, Barcelona, Sør-Afrika, India, Nepal, Midtøsten og Irland. Bruk av mobilt opptaksutstyr, innspilt duoen lokale musikere utføre den samme sangen, tolket i sin egen stil. Mange kjente artister har støttet opp og deltatt på dette prosjektet de siste årene, som bl.a. Keith Richards her i 2014:

Dette fantastiske prosjektet er et strålende eksempel hvordan ekte musikk (skapt av et ekte hjerte) blir presentert av ekte artister (fremført med et ekte hjerte) berører med en kraftfull styrke. Både store internasjonale artister og ukjente gatemusikere kommer sammen i et fantastisk musikalskt felleskap, fritt for kommersiell styring og med kun fokus på å fremføre musikk. Slik blir det ekte glede og følelser av. Se bare hvordan bl.a. Keith Richards fryder seg av pur musikkglede på musikkvideoen ovenfor!

Her kan du lese hele saken med Keith Richards og prosjektet Playing For Change

Hva synes du om låtene ovenfor?

Del dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply