Connect with us

Musikk

Amon Amarth til Norge 2024

Published

on

Foto: Amon Amarth offisielt pressebilde

De svenske viking-metal heltene Amon Amarth bekreftes nå via egen pressemelding som en av neste års headlinere til festivalen Midgardsblot som gjennomføres i Horten 14 – 17. august 2024.

Festivalen Midgardsblot byr på berikende kulturopplevelser og kunnskap om vår vikingkultur, i tillegg til et bredt konsertprogram. I tillegg til Amon Amarth bekreftes også elektronikagruppen Bel Canto som de to første headlinere til festivalen. Samtidig annonseres også UnleashedEreb AltorLumskFenEldrim og Folket Bortafor Nordavinden.

– Vi i Midgardsblot er utrolig stolte over å kunne presentere Bel Canto og Amon Amarth. Pionerene i Bel Canto er etter mer enn 20 år endelig klar for å slippe ny musikk. Det kommer til å bli ren og skjær magi når elektronikaduoen gjester Midgardsblot, spår festivalsjef Runa Strindin.

– Vi gleder oss til de svenske vikingene i Amon Amarth endelig entrer scenen på Midgardsblot! Her er det bare å forberede seg på et spektakulært show, hvor drikkehornene skal reises høyt blant gravhaugene, forteller Strindin.

Midgardsblot 2024 lader opp til å bli en hyllest til mangfoldet og dybden i den skandinaviske musikken. Festivalen ser frem til å annonsere flere spennende artister i nær fremtid.

Les også: Se videoer fra Amon Amarth uanmeldte «surprise set» på Wacken

Billetter til Midgardsblot 2024 er nå i salg!

Trykk her for å sjekke ut billetter via Ticketmaster

Klar for konsert med Amon Amarth?

– Har du opplevd bandet live tidligere?
– Opplevd festivalen Midgardsblot tidligere?

Del dine kommentarer og gjerne bilder/ filmklipp på Rockman facebook (her)