Connect with us

Nyheter

Albumaktuelle Kvelertak klatrer høyt på Norges viktigste hitliste

Published

on


(promobilde)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Albumaktuelle Kvelertak er «hotter than ever» denne uken og klatrer høyt på Norges viktigste liste «Hottest Topp 20».

Vårt norske fantastiske rockeband Kvelertak slapp sitt siste studioalbum «Nattesferd» på fredag og klatrer allerede lynraskt oppover Norges desidert viktigste liste «Hottest Topp 20» med låta «Berserkr» fra nevnte album.

Albumet Nattesferd er bandets tredje studioalbum og det første som er produsert i Norge. Kvelertak markerer sin styrke på listen også med låta «Mjød» fra sitt debutalbum «Kvelertak» (2010) som befester sin stilling med en sterk 9. plass tre uker på rad.  

«Hottest Topp 20»

(spillelisten er oppdatert pr. uke 19)

For å høre låtene i sin helhet:

Følg listen på Spotify ( trykk her ) , Apple Music ( TBA ) eller Tidal ( TBA )

For å følge Rockman på Spotify ( trykk her )

Det er spennende å merke seg at norsk rock preger listen med bl.a. Cretura, NiteRain og Baby Heartless som befester sin topp-plassering også denne uken, Sivert Høyem fortsatt nærmest uberørt. I tillegg kommer nok en norsk spennende rockeband inn på listen denne uken. Bandet Blodsmak plasserer seg pent inn på en 20 plass med låta «Bang Bang» fra sitt siste album «Gjennom marg og bein» som ble utgitt i mars.

«Hottest Topp 20» er Norges desidert viktigste låtliste som skapes i samarbeid med våre lesere og er basert på de låtene som er «Hottest på øret» akkurat nå. Listen oppdatertes mandager hver uke fremover, basert på de låter som har fått flest stemmer fra leserne.

 

Sliter du med å få lagt inn din låt?

No prob. send oss en mail: tips@rockman.no med artist og låtnavn.

Jakten på nye spennende låter er evigvarende og hva er ikke mer hyggelig enn å oppdage ny og spennende musikk?  Låta som du skriver inn i feltet nederst på listen ovenfor blir fanget opp av oss og så lagt inn manuelt på listen over fortløpende. Noen ganger kan det ta litt tid før den dukker frem, men ikke fortvil om det drøyer litt. Den kommer……garantert. 

Vi anbefaler deg å besøke denne listen jevnlig fremover for sjekk ut de hotteste låtene og stadig finne nye spennende låttips til spillelista di fra alle dine musikkvenner.

Bidra til økt engasjement

Du oppfordres herved til å dele litt informasjon om hvorfor du digger nettopp DEN låta mest akkurat nå i kommentarfeltet på Rockman facebook tilhengerside og i tillegg dele saken videre til alle dine venner. Slikt er spennende informasjon som skaper hyggelig engasjement.

Continue Reading
Advertisement