Connect with us

vg-nett

Vinn Iron Maiden konsertbilletter!

Published

on

Iron Maiden spiller på Bergenhus Festning, Koengen i Bergen onsdag 11 august! les mer>

Som Rockmanlesere så kan du nå sikre deg konsertbilletter til deg selv og en venn.

For å delta i konkurransen om å vinne konsertbilletter må du avgi din stemme over hvilke av årets festivalplakater som du synes er den kuleste. Dersom du i tillegg  inviterer ALLE dine facebookvenner til å add Rockman som sin tilhenger på facebook, så skal du ikke se bort i fra at dine vinnersjanser øker noen hakk. Skriv i kommentarfeltet på Rockman`s facebook tilhengerside hvor mange venner du har invitert:

NB! Siste frist for å delta i konkurransen er mandag 12 juli!

De heldige vinnere blir trukket ut blant leserne som har avgitt sin stemme i avstemmingen av årets kuleste festivalplakater. De heldige vinnere blir publisert her på denne siden tirsdag 13 juli.

Kunne dette vært kult å oppleve i Bergen 11 august?:

xx

Les historien om Iron Maiden: trykk her>

 

Som tilhenger får du også bl.a. tilgang på artistbilder, nyheter og deltar samtidig automatisk i flere spennende musikkrelaterte konkurranser på Rockman hver måned! Øk dine vinnersjanser og bidra samtidig til å spre det glade musikkbudskap ved å invitere ALLE dine Facebook venner til å add Rockman som tilhenger og be samtidig disse til å gjøre det samme. Husk å skrive på Rockman`s facebookside hvor mange venner du har invitert.

Continue Reading
Advertisement