Connect with us

Musikk

Vi trenger din hjelp: Hvor er Norges feteste intim-konsertscener?

Published

on

(photo credit: Johannes Andersen, Rockman – Sivert Høyem på Sentrum Scene 2. desember 2016)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Nå skal vi lage tidenes oversikt/guide over Norges feteste intim-konsertscener.

Men skal vi klarer det, så trenger vi din hjelp….

Den feteste konsertopplevelsen får du utvilsomt på intimscenene. Den intime atmosfæren gir lydbildet en ekstra dimensjon, og nærheten mellom artistene og publikum skaper en unik energisk intensitet. Er du glad i musikk, så kan du ikke annet enn å elske denne unike opplevelsen. Du blir en integrert del av konsertopplevelsen. 

Noe av det råeste eksempel på en intimkonsert ser du her:

Musikkvideoen til AC/DC låta «Rock ‘n’ Roll Train» som finnes på bandets studioalbum «Black Ice» ovenfor ble filmet i London den 15. august 2008 med kun 150 fans som hadde vunnet konkurranse til å delta og deres gjester til stede. Man kan jo bare tenke seg selv hvor enorm denne opplevelsen må ha vært for de som var tilstede. Og oppleve selveste AC/DC så intimt og tett må vel nesten være den ultimate konsertopplevelsen.  Ekstra spesielt blir jo dette når vi i tillegg vet at Malcolm Young dessverre døde for kort tid siden og ble gravlagt, sammen med sin ikoniske gitar, i går tirsdag 28. november 2018.

Les også (bilder/ video): Her gravlegges AC/DC grunnlegger Malcolm Young

Gi oss dine beste tips for norske intim-konsertscener 

Skriv navn på intimscene, sted og gjerne link til deres facebookside i kommentarfeltet på Rockman facebookside ( her ), eller send til vår mailadresse: tips@rockman.no

PS! Hjelp oss å spre budskapet! Tag og/ eller del saken videre til alle dine venner.

Continue Reading
Advertisement