Connect with us

Nyheter

Verdenspremiere: Spektakulær Rammstein konsertfilm på norske kinoer 23. mars

Published

on


(skjermdump fra filmteaser nedenfor)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Det er knyttet store forventninger til den kommende Rammstein konsertfilmen som har verdenspremiere 23. mars bl.a. på norske kinoer.

Det var ingen enkelt oppgave den berømte svenske regissøren Jonas Åkerlund tok på seg når skulle fange det tyske rockebandet Rammstein live show på filmlerettet som er kjent for sine prisbelønte teatralske live show med bl.a. enorme pyroeffekter. For å lykkes med dette må kino seerne få følelsen av å oppleve Rammstein live ved bl.a. å formidle følelsen av intim nærhet til scenen og opplevelsen av å være en del av et stort konsertpublikum. Ikke minst må man klare å fange det enorme lydbildet man opplever på en konsert av et slikt format.

Konsertfilmen som har fått tittel «Rammstein: PARIS» vil iflg. bandets offisielle nettside makte å gjenskape den unike konsertopplevelsen ved å sette en ny standard for produksjon av konsertfilmer. «Rammstein: PARIS» er filmet under to anerkjente Rammstein konserter på Bercy Arena, Paris i mars 2012 med over 17.000 publikummere og består av en spilleliste på 16 låter. Iflg. bandet er denne konsertfilmen et mesterverk som fanger opp energien til Rammstein i en unik visuell og lydopplevelse og den mest spektakulære film som noen gang har dokument bandet. Forhåndsforventningene er derfor enorme.

Filmregissør Jonas Åkerlund har også jobbet med bl.a. Metallica, U2, Blink-182, The Prodigy og har også vært trommeslager i det svenske black metal bandet Bathory.

Skal du se en konsertfilm i år, så bør dette utvilsomt være et av dine førstevalg.

En DVD og Blu-ray av kinofilmen vil også bli lansert kort tid etter at filmen er vist på Kino.

Er du klar for Rammstein konsertfilm? Har du opplevd bandet live tidligere?

Del gjerne dine reaksjoner i kommentarfeltet på Rockman facebookside ( her )

Continue Reading
Advertisement