Connect with us

Musikk

Unngå svindel! Følg disse rådene når du kjøper Rammstein billetter.

Published

on

Foto: Knut Eirik Myhre, www.rockman.no - Rammstein live at Ullevaal Stadion, Oslo Norway 18.08.19

Det er utrolig kjipt å oppleve å kjøpe billetter i god tro gjennom utenlandske nettsider eller privatpersoner og komme til konsertdagen uten å slippe inn, fordi du har vært utsatt for svindel.

Dessverre får vi stadig flere tilbakemeldinger fra våre lesere som opplever nettopp dette. Festivaler og populære større konserter, da gjerne de som er utsolgt er ekstra utsatt for billettsvindel. De svært populære og ettertraktede konsertene med Rammstein er ekstra utsatt for nettopp dette.

Les også: Rammstein med vannvittig salgsrekord i Trondheim

Vi har kontaktet den offisielle arrangøren av Rammsteinkonserten i Norge for å få noen råd om hva man bør gjøre for å unngå «svindelfella». Og dette er det de sier du bør gjøre:

Det er kun billetter solgt gjennom eventim.no eller direkte fra offisiell arrangør som er sikret inngang til arrangementet. Man skal være oppmerksom på at en print@home billett, på mail eller mobil, kan sendes rundt til flere. Det er kun den første som møter opp og blir scannet i døren som kommer inn. Billetter er kun gyldig en gang.  

Å selge billetter videre med profitt (svartebørssalg) er ulovlig ifølge norsk lov. Man skal dog være oppmerksom på at utenlandske sider som videreselger billetter, omgår denne loven, og at det derfor kan være svært vanskelig å få sine penger tilbake.

Vær ekstra varsom når du kjøper billetter til Rammstein konserten i Granåsen, Trondheim i 2020. Konserten som gjennomføres 26. juli ble tidligere solgt tom i løpet av 1 time. I etterkant er det satt opp ekstrakonsert 27. juli. Billettsalget går unna som «varmt hvetebrød» også for denne konserten som nok ganske sikkert også vil bli utsolgt. Det er for øyeblikket fortsatt mulig å få kjøpt billetter.

Kjøp i tilfelle dine billetter ved å følge denne linken til eventim.no

Har du opplevd å bli svindlet vedr. billettkjøp?

Del dine opplevelser i kommentarfeltet på Rockman facebookside