Connect with us

Musikk

Ni nye band inkl. Alter Bridge og Accept til Tons Of Rock 2020

Published

on

Foto: Promobilde Accept 2019

Som en siste førjulsgave til fansen og publikum offentliggjør Norges største rockefestival i dag ytterligere ni artister til neste års festival. Øverst i dagens slipp troner amerikanske Alter Bridge, heavy metal-legendene Accept og en jubileumskonsert med CC Cowboys som etter 30 år som blodsbrødre gjør sin største konsert i tigerstaden. Det 15 år siden rockegiganten Alter Bridge debuterte med albumet «One Day Remains», og de har vokst seg større og større ved hver utgivelse. Bandet ble dannet av de to tidligere Creed-medlemmene Mark Tremonti (gitar) og Scott Phillips (trommer), som teamet opp med vokalisten Myles Kennedy og bassisten Brian Marshall. De har begeistret fans verden over med sin energiske miks av post grunge, alternativ metal og hardrock.

De tyske heavy metal-legendene Accept kommer tilbake til Tons of Rock 2020 etter kjempesuksessen med utsolgt åpningskonsert med KORK på Operaen i 2019! Europeisk heavy metal hadde aldri blitt det samme uten Accept. De er en av grunnleggerne av speed og thrash metal, og slapp sitt selvtitulerte debutalbum allerede i 1979. Dette kan du forventet deg under Tons Of Rock neste år: 

I tillegg til overnevnte bekreftes også CC Cowboys, D-A-D, Hammerfall, Ensiferum, The Pretty Reckless, Dark Funeral og Raised Fist. Alt dette kommer på toppen av den allerede meget sterke Tons Of Rock 2020 plakaten som så slik ut før dagens spennende slipp:

Les også: Faith No More, Bring Me The Horizon mfl. klar for Tons Of Rock  

Les også: Deep Purple bekreftet til Tons Of Rock 2020

Les også: Iron Maiden til Tons Of Rock 2020

Interessen for den norske rock- og metallscenen har aldri vært større.

– Billettsalget knuser alle rekorder!  Vi har solgt tre ganger så mange billetter i dag som på samme tid i fjor og billettene til festivalcampen er allerede revet bort et halvt år festivalen går av stabelen, kan en entusiastisk festivalsjef Jarle Kvåle melde, før han legger til: 

Tilbakemeldingen etter 2019 festivalen var helt fantastiske, og det er lite tvil om at et så fornøyd publikum har lagt grunnlaget for strålende 2020 festival. Trivsel blant publikumet og sterkt program fylt til randen med storheter er nøkkelen til salgssuksessen, avslutter Kvåle.

Her kan du bestille billetter til Tons Of Rock 2020

Hva synes du om Tons Of Rock 2020 plakaten så langt?

Del dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside