Connect with us

Nyheter

Unike bilder: – Se den siste historiske norgeskonserten med AC/DC feat. Brian Johnson

Published

on


(foto: copyright © fotograf Johannes Andersen – AC/DC, Valle Hovin 17. juli 2015)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Rockmans nye dyktige fotograf Johannes Andersen var selvsagt tilstede og tok fantastiske bildene av AC/DC under det som i ettertid skulle vise seg å bli historiske bilder fra den siste norgeskonserten med Brian Johnson bak mikrofonen.

På bakgrunn av alvorlige akutte hørselsproblemer måtte Brian Johnson til stor fortvilelse for seg selv, AC/DC og millioner av fans offisielt for kort tid siden kunngjøre at han etter råd fra flere leger og eksperter gir seg som vokalist i AC/DC.

Les også: Statement fra Brian Johnson : – Den mørkeste dagen i mitt profesjonelle liv

Den nå historiske og utsolgte AC/DC konserten feat. Brian Johnson på Valle Hovin 17. juli 2015 var en del av den pågående «Rock Or Bust World Tour» og ble gjennomført foran rockeføttene til over 40 000 elleville publikummere.


(foto: copyright © fotograf Johannes Andersen – AC/DC, Valle Hovin 17. juli 2015)


(foto: copyright © fotograf Johannes Andersen – AC/DC, Valle Hovin 17. juli 2015)


(foto: copyright © fotograf Johannes Andersen – AC/DC, Valle Hovin 17. juli 2015)


(foto: copyright © fotograf Johannes Andersen – AC/DC, Valle Hovin 17. juli 2015)


(foto: copyright © fotograf Johannes Andersen – AC/DC, Valle Hovin 17. juli 2015)

Spillelisten på Valle Hovin var1. «Rock or Bust»,2. «Shoot To Thrill, 3. «Hell Ain’t A Bad Place To Be», 4. «Back in Black», 5. «Play Ball«, 6. «Dirty Deeds Done Dirt Cheap», 7. «Thunderstruck», 8. «High Voltage», 9. «Rock ‘N Roll Train», 10. «Hells Bells», 11. «Baptism by Fire», 12. «You Shook Me All Night Long», 13. «Sin City», 14. «Shot Down in Flames»,15. «Have a Drink on Me», 16. «T.N.T.», 17. «Whole Lotta Rosie», 18. «Let There Be Rock».Ekstranummer: 19. «Highway to Hell», 20. «For Those About to Rock (We Salute You)»

Hør komplett spilleliste basert på konserten fra Valle Hovin

For å høre låtene i sin helhet:

Følg listen på Spotify ( trykk her ) , Apple Music ( TBA ) eller Tidal ( TBA )

For å følge Rockman på Spotify ( trykk her )

I dag er den store historiske AC/DC dagen som millioner av rockefans verden over har enten erget, gruet eller gledet seg til. Kvelden der «nye» AC/DC går på scenen i Lisboa, Portugal med Guns N` Roses vokalist Axl Rose bak mikrofonen.

Konsertarenaen der kveldens AC/DC konsert skal arrangeres er plassert i nydelige omgivelser ved elvebredden på Passeio Marítimo de Algés, Algés, Oeiras i Lisboa, Portugal. Samme sted som det hvert år siden 2007 har blitt gjennomført den anerkjente musikkfestivalen NOS Alive (tidligere Optimus Alive).


Arenaområdet har plass til nærmere 60 000 mennesker. Foreløpig er det fortsatt billetter tilgjengelig til kveldens AC/DC konsert. I etterkant av det enorme mediekjøret som skapte store negative reaksjon fra mange når Axl Rose ble bekreftet som ny AC/DC vokalist for å erstatte Brian Johnson, valgt bandet å gi publikum mulighet for å få refundert sine konsertbilletter. Det er foreløpig derfor usikkerhet om hvor mange billetter som er solgt til kveldens konsert. Engasjementet blant musikkelskere over hele verden har vært og er enormt i etterkant av at AC/DC som et av tidenes største og mest populære rockeband kunne bekrefte at de hadde hentet inn Axl Rose (Guns N` Roses) som ny vokalist. Bakgrunnen for det hele var at bandets vokalist Brian Johnson har som følge av sin sykdom blitt frarådet til å fortsette som vokalist.

AC/DC konsertene som er en del av bandets gjenværende del av den pågående «Rock Or Bust World Tour» og som nå er bekreftet med Axl Rose som vokalist er:

 • 07. mai 2016 – Lisboa, Portugal
 • 10. mai 2016 – Sevilla, Spania
 • 13. mai 2016 – Marseille, Frankrike
 • 16. mai 2016 – Werchter, Belgia
 • 19. mai 2016 – Vienna, Østerrike
 • 22. mai 2016 – Praha, Tsjekkia
 • 26. mai 2016 – Hamburg, Tyskland
 • 29. mai 2016 – Berne, Sveits
 • 01. juni 2016 – Leipzig, Tyskland
 • 04. juni 2016 – London, England
 • 09. juni 2016 – Manchester, England
 • 12. juni 2016 – Aarhus, Danmark 

SISTE: – «Jeg fortsetter gjerne i AC/DC etter turneen» (Hør Axl Rose i eksklusivt radiointervju)

Les også: Her avslører Axl Rose sin AC/DC favorittlåt

Hva er dine største AC/DC konsertminner?

Skriv nedenfor eller på Rockman facebook tilhengersiden ( her )

Continue Reading
Advertisement