Connect with us

Musikk

Unik konsertmulighet: «Gitargudene» Satriani, Petrucci (Dream Theater) og Roth (Scorpions) bekreftet til Norge i 2018

Published

on

(pressefoto: G3 Europe tour 2018)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Oslo Konserthus bekrefter unik konsertmulighet med Joe Satriani, John Petrucci og Uli Jon Roth på samme scene som en del av deres Europaturnè i 2018.  

Nå har du en unik konsertmulighet til å kunne oppleve tre fantastiske «gitarguder» i forbindelse med at gitargeniet Joe Satriani slipper sitt 16. soloalbum «What Happens Next» 12. januar og legger han ut på turné med prosjektbandet G3 som denne gang inneholder John Petrucci (Dream Theater) og Uli Jon Roth (Scorpions). Oslo Konserthus har sikret seg denne unike konserten som blir gjennomført 24. Mars 2018.

Siden G3-turnédebuten i 1996, har Satriani hatt med seg verdens største gitarister, alle fra Steve Vai og Eric Johnson til Steve Lukather og Robert Fripp, og det har blitt en konsertattraksjon som spiller for utsolgte hus i USA, Sør-Amerika, Europa, Australia og Japan.

«Jeg kunne si at jeg er overrasket over G3s varighet og hvor mye det har vokst, men på en måte er jeg ikke. Jeg tror en del av sjarmen og dens mojo er kjemien av å ha tre toppgitarister som deler hva de gjør på scenen. Det er gøy, det er uforutsigbart, det er vilt – det er alt du kan ønske deg av et show», – Joe Satriani.

På det nye, instrumentale albumet «What Happens Next» hører du en power trio av legender; Satriani på gitar og Rock and Roll Hall of Fame-bassist Glenn Hughes (Deep Purple / Black Country Communion) og trommeslager Chad Smith (Red Hot Chili Peppers), sistnevnte gjenforenes med Satriani for første gang siden Supergroup Chickenfoot:

Satriani jobber igjen med produsent Mike Fraser, hans hyppige samarbeidspartner de siste 20 årene. Fraser er kjent for å spille inn og mikse alle AC/DC-album siden 1990’s «The Razors Edge», sammen med sitt klassiske arbeide med Satriani tilbake til utgivelsen av Crystal Planet i 1998. I to tiår har den anerkjente gitaristen reist verden rundt og spilt for utsolgte konsertsaler, som både headliner og grunnlegger av all-star G3 gitar-ekstravagansa.

Satrianis studio og live-opptak har hittil solgt mer enn 10 millioner eksemplarer verden over, og to av soloalbumene har solgt til platina og fire til gull, i tillegg har han mottatt 15 Grammy-nominasjoner.   

Dette blir en rå og unik konsertmulighet til å oppleve 3 store gitarister på samme scene.

Klar for G3 konsert?

Del dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside ( her ) 

Continue Reading
Advertisement